Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΕΤΣΕΡ:«Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΟΤΖΙΑΣ, ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»

Προτίμησε την φυγή ο κομμουνιστής Κοτζιάς. Ολοκληρώθηκε η αποστολή του με κάλυψη Τσίπρα, ο ίδιος ο κνίτης Τσίπρας ποντάρει τα πάντα στην συμφωνία. Θέλει να ξεμπερδεύει με την Μακεδονία.

Η εφημερίδα Βέτσερ που παρουσιάζει σχετικά δημοσιεύματα έχει ως τίτλο «πόσο κόστισε και ποιος καρπώθηκε από τη Συμφωνία των Πρεσπών;»

ένα δημοσίευμα που αποκαλύπτει πτυχές της συμφωνίας με τα Σκόπια και τα χρήματα που έπεσαν στα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης.

«Ο κύριος λόγος για την παραίτηση (του Ν. Κοτζιά) δεν φαίνεται να είναι μόνο η Συμφωνία των Πρεσπών ή το Σχέδιο Β’ για τη ‘Μακεδονία’, αλλά το μυστικό ταμείο που είχε ο υπουργός Εξωτερικών και φέρεται να κατηγορήθηκε για αυτό από τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, που δεν δίστασε να πει ότι τα χρήματα αυτά προέρχονταν από τον Τζορτζ Σόρος.

Parfait

Πρακτικά, «ο Κοτζιάς είχε τη διαχείριση των χρημάτων του Σόρος για να προωθήσει τη συμφωνία του ονόματος», γράφει το δημοσίευμα.

«Το δίκτυο Σόρος δραστηριοποιείται έντονα στην Ελλάδα, καθώς και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης» γράφει η Βέτσερ και πιο κάτω αναφέρει ότι η ‘Εφημερίδα των Συντακτών’ κατηγορήθηκε για χρηματοδότηση από τον Σόρος, αν και η ίδια η εφημερίδα το αρνήθηκε.

Έτσι, τώρα η κυβερνητική κρίση που κλονίζει την Ελλάδα, παίρνει διαστάσεις που επηρεάζουν και τη Συμφωνία των Πρεσπών, και μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι ο Κοτζιάς πραγματικά υπήρξε θύμα της συμφωνίας που επιτεύχθηκε μεταξύ των πρωθυπουργών Τσίπρα- Ζάεφ.

Ο Τσίπρας, γράφει το δημοσίευμα, παρέμεινε αμέτοχος. Πρακτικά, όμως όπως δήλωσαν κυβερνητικές πηγές ώθησε τον Κοτζιά σε παραίτηση. Θυσίασε τον υπουργό και υπερασπίστηκε τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Για τον Τσίπρα είναι πολύ σημαντική η συνοχή των βουλευτών γιατί θα χρειασθεί ψήφους όταν η Συμφωνία έρθει για επικύρωση και σύμφωνα με το σχέδιο θα πρέπει να γίνει αυτή κάπου το Μάρτιο..

via

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

GOTSIKA
Exit mobile version