‘ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ’ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ

‘ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ’ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ

Σε επιφυλακή τέθηκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για ενδεχόμενο «θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο, με τα σενάρια να κάνουν λόγο ακόμη και για επιχείρηση απόβασης των τουρκικών στρατευμάτων σε κάποιο ακριτικό νησί.

Έτσι, μπορεί να βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν την Ανάσταση του Κυρίου, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, με πολλά εξ αυτών να έχουν λάβει εντολή να μην απομακρυνθούν σε καμία περίπτωση από τις βάσεις τους.

Η εκτίμηση που διατυπώνεται είναι ότι οι Τούρκοι μπορεί να επιδιώξουν αντιπερισπασμό υψηλής επικοινωνιακής και συμβολικής σημασίας ακόμη και ανήμερα του Πάσχα.

Για το λόγο αυτό υπάρχει αυξημένη επαγρύπνηση κατά μήκος όλων των συνόρων και αυτό φαίνεται από την επιμέλεια και τα υλικά που έχουν δοθεί στις ακριτικές μονάδες.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δοκίμασε τους χρόνους ετοιμότητας της «Δύναμης Δέλτα» πριν λίγες ημέρες με την έκτακτη άσκηση «Πυρπολητής».

Σε κάθε περίπτωση, στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις επικρατεί συναγερμός, αλλά και ακμαίο ηθικό, παρά την τουρκική κλιμάκωση.

via

Related posts

Read previous post:
ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Μέσα από αρχαία κείμενα αποδεικνύεται ότι οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν για την έλευση του Ιησού Χριστού.Στην Πολιτεία του Πλάτωνα (B,...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr