Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Χαμός έγινε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» στην Καλλιθέα στην οδό Δοϊράνης 45.

Όλα ξεκίνησαν όταν δικαστικός επιμελητής επισκέφτηκε τα γραφεία της εφημερίδας προκειμένου να επιδώσει ένα εξώδικο στον Στέφανο Χίο. Το εξώδικο ήταν από τον υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας, προφανώς για κάποιο δημοσίευμα. Όταν ανέβηκε στα γραφεία του κτηρίου στον 2ο όροφο ο δικαστικός επιμελητής, ο δημοσιογράφος τον έβρισε και στην συνέχεια πυροβόλησε προς το μέρος του αλλά χωρίς να τον σημαδεύει απευθείας.

Ο δικαστικός επιμελητής κατέβηκε όπως όπως τα σκαλιά και κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο Χίος εξαφανίστηκε.

Η σφαίρα εξοστρακίστηκε και η βολίδα βρέθηκε από τους αστυνομικούς πάνω στο χαλάκι, ενώ λίγο αργότερα βρήκαν και τον κάλυκα από ένα όπλο τύπου GLOCK. Σημειώνεται πως ο Στέφανος Χίος κατέχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας. Οι περίπου 10 δημοσιογράφοι που ήταν στα γραφεία της εφημερίδας δίνουν κατάθεση για το περιστατικό στην αστυνομία.

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον δικαστική επιμελητή

Η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό».

Η ανακοίνωση:

Το σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφό μας που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία και αναφερόμαστε βέβαια στο σημερινό περιστατικό με πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό».

Το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους. Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους.

Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και απέναντι σε όλους και άπαντες οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται.

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Μήτσης

via

 

Related posts

Read previous post:
Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΥΣΟΣ» ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Θετική για την Eldorado Gold και τη θυγατρική της «Ελληνικός Χρυσός» που διαχειρίζεται τα Μεταλλεία Κασσάνδρας στη Χαλκιδική είναι η...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr