Βασίλη ο Παπαδημούλης ζητά από την Ε.Ε. να τερματιστεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τον φράχτη στον Έβρο. Μάλλον θα έγινε κι αυτός κομματάρχης του ...Μητσοτάκη!

Δήμος Αμφίπολης: Συνεχίζεται η εκμάθηση Α’ Βοηθειών από το ΕΚΑΒ Σερρών!

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζεται η δράση-εκμάθηση Α΄ βοηθειών του ΕΚΑΒ Σερρών σε συνεργασία με το πολιτικό γραφείο του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Κων. Καραμανλή και τους Συλλόγους του Δήμου μας σε όλες τις δημοτικές Ενότητες.

Τη Πέμπτη το ΕΚΑΒ στη Παλαιοκώμη


Συγκεκριμένα την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το σεμινάριο στο Δημαρχείο Παλαιοκώμης για να εκπαιδευτούν από εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΚΑΒ πρώτες βοήθειες, εκμάθηση σωστής χρήσης απινιδωτών και ειδικές πρακτικές αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών κατ΄οίκον.


Ανακοινώνεται ότι όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα λάβουν γραπτή πιστοποίηση εκμάθησης.

Την Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου διεξήχθη το σεμινάριο στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Ροδολίβος παρουσία πολλών δημοτών που είχαν την επιθυμία να εκπαιδευτούν από εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΚΑΒ πρώτες βοήθειες, εκμάθηση σωστής χρήσης απινιδωτών και ειδικές πρακτικές αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών κατ΄οίκον.

ΚΤΕΛ


Παρόντες στην αίθουσα ο Δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής, ο Διοικητής του Γ.Ν. Σερρών κ. Νίκος Φαρμάκης, ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ 4Ης Υ.Π.Ε. κ. Χάρης Λώτης, η υπεύθυνη τομέα υγείας του πολιτικού γραφείου Κων. Καραμανλή κα Λία Εργίνη, ο πρόεδρος Δ.Σ. και αντιδήμαρχοι, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και πλήθος δημοτών.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Πρώτη Σερρών με τη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων των Συλλογών του χωριού.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους διασώστες του ΕΚΑΒ για τα μαθήματα ζωής που μας προσέφεραν.


Η Δημοτική Αρχή εξ΄αρχής χαιρέτησε την σημαντικότατη αυτή πρωτοβουλία και σε συνεργασία με όλους τους φορείς υποστηρίζει την διοργάνωση των σεμιναρίων σε κάθε Δημ. Ενότητα.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον συντοπίτη Υπουργό κ. Κων. Καραμανλή και το ΕΚΑΒ Σερρών για την διοργάνωση και πραγματοποίηση των εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Lavera
Exit mobile version