Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου: Ο Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης

Ο  Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων  κ. Αλέξανδρος Κόπτσης,  θα είναι τελικά ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Την παραμονή της επετείου στις 12 το μεσημέρι θα γίνει κατάθεση στεφάνων στα μνημεία της πόλης από αντιπροσωπεία μαθητών των σχολείων και ανήμερα της Εθνικής εορτής στις 11 το πρωί θα τελεσθεί επίσημη Δοξολογία  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό   των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Σερρών  και Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγος συμπαραστατούμενος υπό του ιερού κλήρου και τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η  κ. Κατερίνα Θεμελίδου  εκπαιδευτικός του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών.

Lavera

Μισή ώρα αργότερα θα γίνει μετάβαση στον ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά  στην πλατεία  Ελευθερίας, όπου θα ψαλεί  επιμνημόσυνη δέηση  και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων και τέλος στις 12 το μεσημέρι στον πεζόδρομο ¨Κωνσταντίνος Καραμανλής» θα γίνει η μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Να σημειώσουμε πως την Κυριακή 26 Μαρτίου λήγει η εφαρμογή του μέτρου της χειμερινής ώρας, σύμφωνα με την Οδηγία 2000/84 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19/01/2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη χειμερινή ώρα.

Οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή από 03:00 π.μ. σε 04:00 π.μ..

Δηλαδή όλοι μας θα ξυπνήσουμε …νωρίτερα!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version