“Η κόρη μου δεν ήθελε να την πηγαίνω εγώ στην παιδική χαρά – Τη δυσκολέψαμε με την αναγνωρισιμότητά μας”
Η Ελένη Ράντου είναι καλεσμένη στην εκπομπή “Μπαμπά-δες” με τον Τάσο Ιορδανίδη το Σάββατο στην ΕΡΤ και ανάμεσα σε όσα λέει μίλησε και για την κόρη της Νικολέττα Παπακωνσταντίνου η οποία είναι καλλιτέχνης και πρόσφατα έκανε την πρώτη της έκθεση.
Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το πόσο στιγμάτισε την κόρη της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου η αναγνωσιμότητα των γονιών της.

Η ίδια είπε ότι η κόρη της η οποία σήμερα ζει στην Ολλανδία και είναι 26 ετών,
δυσκολεύτηκε πολύ από την αναγνωρισιμότητα των γονιών της και όταν ήταν μικρή δεν ήθελε να την πηγαίνει η μητέρα της στην παιδική χαρά.
Στο απόσπασμα από τη συνέντευξη, ο Τάσος Ιορδανίδης ρωτά την Ελένη Ράντου πώς αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση η κόρη της και η απάντησή της είναι η εξής:
“Τη δυσκολέψαμε. Είχε κάποιες στιγμές που αντιδρούσε πολύ.

Κάποια στιγμή μου είπε “δεν θέλω να με πηγαίνεις στην παιδική χαρά εσύ, πέφτουν όλοι πάνω σου και χάνω το κέντρο μου”.
Εμένα θα με φωτογραφίζουν όταν θα έχω κάνει κάτι σημαντικό εγώ, να με φωτογραφίζουν γιατί εσείς έχετε κάνει κάτι σημαντικό, δεν θα το επιτρέψω ποτέ”, τόνισε η ηθοποιός.
Βέβαια η Νικολέττα καμάρωνε τους γονείς της κάθε φορά που τους απολάμβανε στη σκηνή:
“Σε κάτι συναυλίες του Βασίλη που πηγαίναμε μαζί και τύχαινε να την παρατηρήσω, έσκαγε από περηφάνεια”, συμπλήρωσε η Ράντου.
Εύα Αντωνοπούλου – Παναγιώτης Αρκουμανέας: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 10 χρόνια γάμου
Ο Δήμος Σερρών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ‘23