Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Όλο το διαδίκτυο αποθέωσε τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Η κυρία Κούλα Αρμουτίδου τόλμησε και είπε όσα δεν μπόρεσε κανείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιράσου το...

Η υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη είχε συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα. Ο άγριος τρόπος με τον οποίο έφυγε από τη ζωή η άτυχη φοιτήτρια είχε βυθίσει στο πένθος ολόκληρη τη χώρα και είχε προκαλέσει την οργή των πολιτών. Η Κούλα Αρμουτίδου, η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε δίπλα στο σημείο που δολοφονήθηκε η Ζωή Δαλακλίδου στην Ξάνθη. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο δυστύχημα στα Τέμπη, στους νόμους, στις ευθύνες όλων.

Όλο το διαδίκτυο αποθέωσε τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Η κυρία Κούλα Αρμουτίδου τόλμησε και είπε όσα δεν μπόρεσε κανείς

«Ήρθε ένα βράδυ να φύγει το παιδί μου με τον πιο απάνθρωπο τρόπο κι από πίσω υπάρχει ένα σύστημα που τους ξεπλένει. Δεν έχουμε νόμους. Η κάθε ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογείται. Πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας εδώ και τώρα, αργήσαμε, πολύ αργήσαμε. Μην επαναπαυόμαστε», είπε αρχικά η κα Κούλα Αρμουτίδου.

«Ας έρθουν στο δικό μου το σπίτι, στη δικιά μου την οικογένεια, που δεν ήρθε ένας από αυτά τα λαμόγια…», φώναξε η κα Κούλα Αρμουτίδου.

panagiotis grigoriadis

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, κος Γιάννης Τοπαλούδης, εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» και αναφέρθηκε επίσης στις ποινές που ισχύουν στην Ελλάδα.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, κος Γιάννης Τοπαλούδης, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» και αναφέρθηκε επίσης στις ποινές που ισχύουν στην Ελλάδα

Έλεγε την αλήθεια: Δικαιώθηκε η Γεωργία Μπίκα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αποκαλύψεις από τον Τριανταφυλλόπουλο

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version