Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Την Τετάρτη 5 Απριλίου από το Επιμελητήριο Σερρών: Ημερίδα για τους αγρότες σχετικά με τον Αναπτυξιακό Νόμο

Το Επιμελητήριο Σερρών διοργανώνει για τους επιχειρηματίες που σχετίζονται με την αγροδιατροφή, και όλους τους αγρότες και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, ημερίδα με τίτλο «Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022. Αγροδιατροφή-Πρωτογενής παραγωγή και Μεταποίηση γεωργικών προϊόντων». 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 18.30-20.30, στην αίθουσα «Γ.Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών. 

Χαιρετισμό θ’ απευθύνουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς και ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ.) Αλέξανδρος Μπουζούδης.

Parfait

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θ’ αναλυθούν όλα τα βασικά σημεία του Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022, όπως οι προϋποθέσεις υπαγωγής, τα εξειδικευμένα επενδυτικά σχέδια στον τομέα της Αγροδιατροφής και οι σχετικές παρεχόμενες υπηρεσίες του ΣΥ.Σ.ΕΠ. Εισηγητές θα είναι δύο εκπρόσωποι του ΣΥ.Σ.ΕΠ., ο Βύρων Αλεξιάδης, Σύμβουλος Τμήματος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και ο Γεώργιος Χαραλαμπάκης, Προϊστάμενος Τμήματος Αναπτυξιακών Νόμων.

 Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση ώστε να λυθούν όλες οι απορίες και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των ενδιαφερομένων. 

Στις Βρυξέλλες ο Χρυσάφης ως πρόεδρος της επιτροπής μεταναστευτικού της ΚΕΔΕ

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Parfait
Exit mobile version