Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Επιμελητήριο Σερρών: Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η FOODEXPO 2023

kirpitsas-malliaras-dialexti-mixos-serres-e-vima-foodexpo-serres

Το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών στα πλαίσια της FOODEXPO 2023 προσέλκυσε και σήμερα το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών, με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Μαλλιαρά να κάνει σημαντικές επαφές.

Επίσης, απόλυτα ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα και τις B2B συναντήσεις εμφανίστηκαν οι Σερραίοι επιχειρηματίες που συμμετέχουν.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς επισκέφτηκε και σήμερα τα περίπτερα των Σερραίων εκθετών που συμμετέχουν στην έκθεση, ενώ είχε συναντήσεις και με άλλες μεγάλες εταιρείες καθώς και με θεσμικούς φορείς, όπως τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Αναστάσιο Καπνοπωλη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββα Σαπαλιδη.


Αυξημένη η επισκεψιμότητα από την πρώτη μέρα!


Η κορυφαία έκθεση τροφίμων και ποτών άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 18 του μηνός και ήδη από την πρώτη μέρα η επισκεψιμότητα στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών είναι αυξημένη!

Στόχος για ακόμη μια χρονιά είναι η ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων της εύφορης σερραϊκής γης και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου συμμετέχουν εννέα επιχειρήσεις, που έρχονται σ επαφή με τους χιλιάδες επισκέπτες και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνάπτοντας σημαντικές συμφωνίες.

live cooking

Γευστικές συνταγές με τα μοναδικά προϊόντα των Σερρών, δια χειρός του σεφ Τάσου Τόλη, είχαν την ευκαιρία να γευτούν επισκέπτες και εκθέτες της FOOD EXPO κατά τη διάρκεια του live cooking, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της έκθεσης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς ενημέρωσε για τα ξεχωριστά προϊόντα που παράγονται στις Σέρρες και κάλεσε όλους να τα γνωρίσουν και να τα γευτούν.

Βουβαλίσιο κρέας, ρύζι, ακανές, φυστικοβούτυρο, χειροποίητα μπισκότα, ξηροί καρποί, μπαχαρικά, χυμοί, κρασιά και κρόκος Σερρών αποτέλεσαν τη βάση όπου ο βραβευμένος σεφ δημιούργησε τις μοναδικές του συνταγές, τονίζοντας την εξαιρετική ποιότητα όλων των Σερραϊκών προϊόντων.

Το Επιμελητήριο Σερρών συνδράμει στην αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας!

Θανάσης Μαλλιαράς: Το Επιμελητήριο Σερρών θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον Ερυθρό Σταυρό

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version