Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Στο Εργατικό Κέντρο Κόντρα Απιδοπουλου – ΠΑΜΕ Σερρών !

apidopoulos pame serres e vima
apidopoulos pame serres e vima
Μοιράσου το...

Κάλεσμα προς τους καταναλωτές να στηρίξουν και αυτή την περίοδο, την αγορά των Σερρών, απηύθυνε προχθές η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου νομού Σερρών και ο κ Απιδόπουλος.

Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άλκης Απιδόπουλος είπε απλά πως «σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, υπάρχει η ανάγκη να στηριχθεί η αγορά των Σερρών, να στηριχθούν οι τοπικές επιχειρήσεις κι όχι μόνο κατά την περίοδο των εορτών.

Στηρίζοντας την τοπική αγορά, ουσιαστικά στηρίζουμε τη Σερραία εργαζόμενη, το Σερραίο εργαζόμενο.

Η ανάγκη να στηριχθεί η τοπική οικονομία, είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική, με την ανεργία να… θερίζει τα νοικοκυριά των Σερρών» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Που είναι το κακό;

Σύμφωνα με το Π.Α.ΜΕ Σερρών θα περίμενε κανείς αυτές τις μέρες, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σερρών, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, να ασχοληθεί και να αναδείξει τα προβλήματα των Σερραίων εργαζομένων όπως αυτά βιώνουν μέσα στους χώρους δουλειάς.

fotis kokolios entos varvara mitliaga

Δηλαδή την εντατικοποίηση, την απληρωσιά, των ελλιπών μέτρων προστασίας, της ανεργίας, των εκβιασμών που δέχονται οι εργαζόμενοι με αφορμή την αναστολή, την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων κ.α.

Αντ΄ αυτού ο Πρόεδρος μπερδεύοντας μάλλον την ιδιότητα του, αφού ούτως ή άλλως βρίσκεται μακριά από αυτά τα προβλήματα, μας υποδεικνύει να στηρίζουμε την τοπική αγορά των Σερρών και τις τοπικές επιχειρήσεις.”

Καμιά αντίρρηση οι εργαζόμενοι να έχουν ως κριτήριο αγοράς τους και τη στήριξη των μικρών καταστηματαρχών της πόλης.

Δεν θυμόμαστε όμως καμία βαρύγδουπη τοποθέτηση-δράση του ΕΚ Σερρών για το γεγονός ότι πολλές μεγάλες Σερραϊκές εταιρείες έχουν ως κύριο κριτήριο για την πρόσληψη εργατών το μικρότερο κόστος, με όσο το δυνατόν χαμηλότερους μισθούς, μεροκάματα και όχι τη στήριξη των εργαζομένων που ζουν στο νομό.

Και μετά μου λες πως δεν είναι ένα καντήλι, ένας σταυρός και τέσσερα σταλίκια του ανθρώπου η ζωή κι όλα τα μερακλίκια….

Βρε ο άνθρωπος άλλα έχει στο βάθος του μυαλού του και άλλα λέει.

Διαβάστε εδώ την τοποθέτηση του ΠΑΜΕ Σερρών

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version