20/03/2023
13.1 C
Serres

Ερωτικές προβλέψεις από 13/03 έως 19/03: Μεγάλη πεπονόφλουδα

Με αρκετά σημαντικές όψεις και νέες αφίξεις πλανητών είναι αυτή η εβδομάδα.

Μόλις τη δεύτερη μέρα της, ο Άρης στους Διδύμους κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Μεταβλητοί και Σταθεροί του γ’ δεκαημέρου θα πατήσουν μεγάλη πεπονόφλουδα στα ερωτικά τους.

Στις 15, Ήλιος και Ποσειδώνας που συναντιούνται στους Ιχθύς, κάνοντας πιο ρομαντικούς και γλυκούληδες τους Μεταβλητούς και Σταθερούς του γ’ δεκαημέρου, ενώ στις 16, πάνω στα μέλια και τις ζάχαρες της συνόδου Ερμή και Ποσειδώνα, σκάει το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη και οι παραπάνω γίνονται μπίλιες.

Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη στον Κριό θα κονταροχτυπηθεί με τον Πλούτωνα, με συνέπεια να πληγωθεί και να πληγώσει ανεπανόρθωτα Παρορμητικά και Μεταβλητά του γ’ δεκαημέρου.

Στις 17, ανοίγει νέος κύκλος αντιπαραθέσεων και κόντρας για Μεταβλητούς και Σταθερούς του γ’ δεκαημέρου, με το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, που μπορεί να καταλήξουν σε ανακωχή και άφεση αμαρτιών αργότερα, με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή.

BARAT

Επίσης, στις 17, η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο, σκορπώντας δώρα και εύνοια στα Σταθερά και Παρορμητικά του α’ δεκαημέρου και καπάκι στις 18 κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, για να μαζευτούν λίγο και μην πάρουν και πολύ θάρρος Σταθεροί και Μεταβλητοί του α’ δεκαημέρου.

Στις 19, ο Ερμής, πριν αποχαιρετήσει οριστικά τα Ψάρια, κάνει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνοντας αποκαλύψεις μυστικών και ντοκουμέντων σε Παρορμητικούς και Μεταβλητούς του γ’ δεκαημέρου και πάει στον Κριό, ξεσηκώνοντας τα πλήθη.


Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τι θα γίνει στα αισθηματικά του κάθε ζωδίου!

ΚΡΙΟΣ ❤Αυτό που θα σε ξεσηκώνει για τα καλά, εσένα του α’ δεκαημέρου, είναι η Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου που σε ευνοεί ως εκεί που δεν πάει, φέρνοντάς σου άφθονα υλικά και αισθήματα και ποιος σε πιάνει.

Επιτυχίες θα έχεις, το θέμα είναι το πόσο θα διαρκεί το ενδιαφέρον σου κι αυτό θα φανεί στις 19, που θα περάσει κι ο Ερμής στο ζώδιό σου και θα είσαι μέσα στην παρόρμηση και τον ενθουσιασμό κι ό,τι σου γυαλίζει θα το διεκδικείς. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να σε πιάσει εγωισμός ή να περνάς στην κόντρα, όταν σου λέει κάτι το οποίο διαφωνείς.

Αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, έχει να πέσει τρελό «δούλεμα», δικό σου ή προς εσένα. Πάντως κρύβε λόγια και μην εκτίθεσαι γιατί μια πίκρα είναι καθ’ οδόν, γύρω στις 16, είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση και μπορεί να οδηγήσει και σε χωρισμό. Εσύ του β’ δεκαημέρου ανάγκη δεν έχεις. Ο Δίας καθαρίζει για πάρτη σου και στις 14 θα κάνεις το κομμάτι σου και θα κάψεις καρδιές, στις 18 όμως, η τάση σου να είσαι ελεύθερος και αδέσμευτος ίσως εκνευρίσει κάποιον/α και τσακωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ ❤

Αυτήν την εβδομάδα για εσένα του α’ δεκαημέρου θα αρχίσουν να ξαναστρώνουν τα πράγματα στα ερωτικά σου, θα ξεκολλήσεις και εσύ από τα παλιά και θα αρχίσεις να τρως τα φρέσκα κουλούρια κι όχι τα μπαγιάτικα, αφού θα αυξηθούν οι επιλογές σου, εκεί που δεν κουνιόταν φύλλο.


Τα ωραία και τα μεγάλα βέβαια θα έρθουν στις 16, με την Αφροδίτη πάνω σου να σε κάνει πιο ερωτικό από ποτέ. Πολύ πιθανό είναι να δέσει το γλυκό και να βρεθείς ζευγαρωμένος, ενώ εσύ που είσαι ήδη, μέσα στα μέλια θα είσαι με το ταίρι σου.

Εσύ του γ’ όμως θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα και τη διαίσθησή σου σε εγρήγορση καθώς είσαι επιρρεπής στις απάτες και τις πλάνες. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν και κυρίως μην κρίνεις από το εξώφυλλο γιατί μπορεί να πέσεις πανηγυρικά έξω από το ποιόν ενός προσώπου. Σέξι και παιχνιδιάρης θα είσαι εσύ του β’ δεκαημέρου, γύρω στις 14 του μήνα, οπότε μην αποκλείεις κάτι όμορφο και ανάλαφρο να σε ξεσηκώσει.

Μια ένταση θα υπάρχει στις 18, αν δεν αντέχεις τις τρέλες και τις παραξενιές κάποιου/ας και ξεσπάσεις απότομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤

Στα μουλωχτά θα κινηθείς εσύ του α’ δεκαημέρου, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, για να μη δώσεις στόχο και κυρίως να μη μαθευτεί το αντικείμενο του πόθου σου, που παίζει και να μην είναι εντελώς διαθέσιμο. Καλό θα ήταν όμως, να αποφύγεις τα μπλεξίματα, ιδίως εσύ των πρώτων ημερών του ζωδίου σου, γιατί αργά ή γρήγορα θα το πληρώσεις (θυμήσου τον Κρόνο).

Ένα φλερτ παίζει και μέσα στη δουλειά αλλά και μια γνωριμία σε έξοδο ή μέσω φίλου/ης. Εσύ του β’ δεκαημέρου, μπορείς να χαλαρώσεις και να κάνεις τα δικά σου, αφού δε θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο και η προσοχή θα είναι στραμμένη αλλού. Στις 14, μια πρόταση θα σου φανεί αρκετά ενδιαφέρουσα και θα τη δεχτείς.

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα κάνει μια χαζομάρα, αλλά μάλλον θα γελάσεις, παρά θα του φωνάξεις. Στις 16, κάποιος/α θα σε πλησιάσει με πονηρές προθέσεις. Εσύ του γ’ δεκαημέρου ωστόσο, δεν θα περάσεις ωραία. Εκτός επαγγελματικά θέματα, όπου θα βγουν διάφορες περιπτώσεις στη φόρα και θα εκνευριστείς, αν διαπιστώσεις ότι σε έχουν εξαπατήσει ή σφάξει με το γάντι, έχεις να αντιμετωπίσεις και οικονομικά και παλιές αμαρτίες που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Μπορεί να τα σπάσεις κι οριστικά με άτομο ή να τελειώσει άδοξα ένα ειδύλλιο που δεν πήγαινε άλλο, με πρωτοβουλία της άλλης πλευράς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤

Εσύ του α’ δεκαημέρου να το ξέρεις, αρκετοί/ες θα σου την πέφτουν αυτό το διάστημα, ενδεχομένως και πολύ επίμονα και θα δεις το γκρουπ των θαυμαστών και των θαυμαστριών σου να αυξάνεται κατά πολύ.

Αν μάλιστα συχνάζεις σε ωραία μέρη, τότε μια γνωριμία που θα κάνεις θα σου ταιριάζει γάντι και στα γούστα και τις ανέσεις που μπορεί να σου προσφέρει. Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, μέχρι τις 16, θα είσαι με μια χαρά διάθεση, αλλά μετά θα πέσεις. Ενδεχομένως να φταίει μια ένταση με το ταίρι σου ή με πρόσωπο που είχες έρθει πιο κοντά ή με κάτι ξαφνικό που θα σκάσει και θα σε αναστατώσει.

Εσύ του γ’ δεκαημέρου θα μάθεις από το πουθενά διάφορα που σε στενοχωρούν ή σε κάνουν να σκέφτεσαι πόσο άδικα σε μεταχειρίστηκε κάποιος/α. Δεν αποκλείεται να σε είχε φλομώσει και στα ψέματα και να μην είχες πάρει χαμπάρι τίποτα και τώρα θα αναρωτιέσαι πώς την πάτησες έτσι. Μια δυσάρεστη κατάσταση επίσης να την περιμένεις στις 16, που ίσως να έχει να κάνει και με ένα χωρισμό ή απομάκρυνση.

ΛΕΩΝ ❤

Εσύ του α’ δεκαημέρου θέμα δε θα έχεις κανένα. Ίσα-ίσα που θα έχεις τις ευκαιρίες σου να γοητεύσεις, να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να βγάλεις τον ερωτισμό σου και θα τύχεις μεγάλης ανταπόκρισης και μάλιστα από άτομα ελκυστικά, που έχουν και τον τρόπο τους.

Το φλογερό σου ταμπεραμέντο θα βγάλεις και από τις 19 και μετά και σίγουρα θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου. Εσύ του β’ δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξεις γύρω στις 18, καθώς το έτερο ήμισυ θα βγάλει ξαφνικά διάφορα θέματα.

Η αδιαφορία και ενδεχομένως η απόσταση να είναι η καλύτερη αντιμετώπιση μιας πιθανής κρίσης, κυρίως αν ξέρεις ότι πού και πού το πιάνει η τρέλα. Εσύ του γ’ δεκαημέρου να είσαι σε επιφυλακή μπας και σώσεις κάτι, όχι ότι θα καταφέρεις όμως και πολλά, αφού για τους επιτήδειους/ες είσαι βούτυρο στο ψωμί.

Μην πιστέψεις ότι βρήκες τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου/ας που δείχνει να σε έχει σαν Θεό, γιατί σύντομα θα διαπιστώσεις ότι επιδίωκε οφέλη, δώρα, εξασφάλιση ή ό,τι τέλος πάντων μπορείς να του προσφέρεις, πουλώντας σου παραμύθια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤

Εσύ του α’ δεκαημέρου, από τις 17 και μετά, θα πάρεις πολύ τα πάνω σου, αφού θα δεις ότι όσο κυκλοφορείς, συγκεντρώνεις τα βλέμματα πάνω σου. Αν μάλιστα τύχει να είσαι σε ταξίδι, τότε μια γνωριμία μπορεί να σε… ακολουθήσει και στην επιστροφή και να κάνετε κατάσταση είτε από κοντά είτε μέσω κοινωνικών δικτύων.

Αν αυτό δε σου αρκεί, από τις 19 και μετά θα έχεις περισσότερες προτάσεις και πεσίματα και θα μπορείς να διαλέξεις, αυτόν/η που σου κάνει το κλικ. Εσύ του β’ δεκαημέρου, γύρω στις 16, θα χτυπήσεις διάνα με ένα άτομο που είναι και σοβαρό και ώριμο και δεν «λακίζει» μπροστά στα δύσκολα.

Αρνητικά φορτισμένη θα είναι η ατμόσφαιρα για σένα του γ’ δεκαημέρου, καθώς βάλλεσαι από όλες τις μπάντες. Πολλά ψέματα και δικαιολογίες θα βγουν στη φόρα, μπορεί και ένα κέρατο που θα σε κάνει να χάσεις τη μπάλα και να αναρωτηθείς για το πόσο χαζός/η είσαι, αλλά και μια εξαπάτηση ακόμα και σε επαγγελματικά ζητήματα.

Θα στριμωχτείς να πάρεις μια απόφαση ή να δώσεις μια απάντηση που απέφευγες καιρό, ενώ είναι μάλλον απίθανο να γλιτώσεις μια ένταση, από αυτά που θα βγουν στη φόρα, που μπορεί να οδηγήσει και στην οριστική ρήξη, ιδίως αν ο δεσμός σου κρατιέται από μια κλωστή.

ΖΥΓΟΣ ❤

Τα καλά νέα για σένα του α’ δεκαημέρου είναι η άφιξη της Αφροδίτης στον 8ο οίκο σου, που θα γίνει στις 17 και θα φέρει ερωτική άνθηση και φρέσκα ειδύλλια, πόθους και επιθυμίες. Σαν το φως θα πετούν γύρω σου οι πεταλούδες, θα βγάλεις και εσύ την ελκυστικότητά σου και έτσι θα δέσει το γλυκό.

Στις 19 όμως, με τον Ερμή απέναντί σου, αν είσαι ήδη ζευγαρωμένος, φρόντισε να εκφράσεις αυτά που θέλεις και άσε τα μισόλογα και τους… περιφερειακούς δρόμους. Η αμεσότητα και η ειλικρίνεια θα φέρουν αποτελέσματα. Εσύ του β’ δεκαημέρου να περιμένεις κάτι απρόσμενο και παράξενο να γίνει 18 του μήνα, που θα θυμίζει περισσότερο βεγγαλικό… Μη στενοχωριέσαι! Κοντά είναι και τα πιο ωραία.

Εσύ του γ’ δεκαημέρου θα έχεις βαριά καρδιά και μάλλον θα κουνήσεις το κεφάλι σου με απορία ή δυσαρέσκεια. Θα ακούσεις μεγάλα λόγια, υποσχέσεις και ψέματα που θα σε κάνουν να νιώσεις τελείως ηλίθιος που τα πίστεψες ή τυφλός που δεν είδες τα σημάδια.

Πολλά θα μάθεις ή θα δεις που θα σε στενοχωρήσουν, ίσως και να έχουν να κάνουν με το ταίρι σου ή ένα άλλο πρόσωπο που σου αρέσει ή την είχες πατήσει μαζί του και το πιθανότερο είναι να υπάρξει οριστική ρήξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤

Εσύ του α’ δεκαημέρου θα αρχίσεις να βλέπεις φως με την Αφροδίτη να καταφτάνει απέναντί σου και αν είσαι ζευγαρωμένος, μια φράση τα συνοψίζει όλα «έχεις να φας καλά»! Το ταίρι σου θα είναι πρόθυμο να σου κάνει τα χατίρια, θα περάσετε σούπερ τα δυο σας κι ίσως υπάρξει και πρόταση για γάμο ή συμβίωση.

Αν είσαι μόνος, θα υπάρξει άτομο που θα εμφανιστεί στο προσκήνιο και θα θέλει να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία. Ωστόσο, αν δεν το τσεκάρεις, μην υποκύψεις. Είπαμε να δεσμευτείς, αλλά όχι και με αλυσίδες.

Εσύ του β’ δεκαημέρου, αν εξαιρέσεις τις 18 του μήνα, όπου θα υπάρξει μια ένταση με το έτερο ήμισυ από το πουθενά, άλλο θέμα δε θα έχεις. Μπορεί να σου γίνει κι ένα απρόσμενο φλερτ, γύρω στις 14, όμως πιο πολύ είναι για να ξελαμπικάρεις και να αναθαρρήσεις παρά για να το πάρεις στα σοβαρά.

Εσύ του γ’ δεκαημέρου όμως να ξέρεις ότι αυτή η εβδομάδα δε θα σε πάει καθόλου. Στην περίπτωση που έχεις πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες για να τυλίξεις κάποιον/α, θα μαθευτεί και κάπου εκεί θα τελειώσει και το love story. Από την άλλη, αν είσαι εσύ που κατάπιες αμάσητο το δόλωμα με το αγκίστρι, πυρ και μανία θα γίνεις και θα βγει στην επιφάνεια ο εκδικητικός εαυτός σου. Σίγουρα θα βρεις τον τρόπο να πάρεις το αίμα σου πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤

Αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, προς το τέλος τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα, αφού και ξέγνοιαστος θα είσαι με τα της δουλειάς, (μπορεί και να χτυπήσεις δωράκι, μπόνους, προαγωγή, μέχρι και πρόσωπο) και θα το ρίξεις στα ξενύχτια και τη διασκέδαση.

Το γνώριμο στιλ σου του «άπιαστου πουλιού» θα κάνει θραύση και αρκετοί/ες θα βαλθούν να σε τσακώσουν ή τουλάχιστον να σου αλλάξουν γνώμη. Εσύ του β’ δεκαημέρου θα είσαι ο μόνος που δε θα έχει κανένα πονοκέφαλο…

Μάλιστα γύρω στις 14 και 16 θα έχεις σουξέ μεγάλο και σε διάφορες ηλικίες, από τεκνά μέχρι ώριμους/ες. Εσένα του γ’ δεκαημέρου, το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι το «κάνε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός», όχι όμως αυτή την εβδομάδα, αφού οι καταιγίδες θα είναι συχνές-πυκνές στη σχέση σου και αν πάρεις πρέφα ότι σε δούλευε το ταίρι σου ασύστολα ή έπαιζε παράλληλα κι αλλού, τότε μάλλον το τέλος είναι βέβαιο.

Δεν αποκλείεται κιόλας να σε παρατήσει σύξυλο για μια άλλη αγάπη. Εννοείται ότι κι εσύ που είσαι ελεύθερος υπάρχει η πιθανότητα να τελειώσεις μια κατάσταση που ήταν μια καλά και δέκα χάλια και σου έφερνε μόνο στενοχώριες, προβλήματα και μιζέρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤

Εσύ του α’ δεκαημέρου θα έχεις μεγάλη ρέντα πάντως, από τις 17 και μετά και όποιον/α θέλεις, θα τον/ην αποκτήσεις με χαρακτηριστική ευκολία. Θα βγάζεις ερωτισμό, γοητεία, θα ελκύεις και οι υποψήφιοι/ες για μια θέση στην καρδιά σου θα αυξηθούν κατά πολύ. Εσύ απλά διαλέγεις και παίρνεις.

Αν είσαι ζευγαρωμένος, μια όμορφη περίοδος ξεκινά για σένα και το ταίρι σου, όπου οι απολαύσεις και οι διασκεδάσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο! Εσύ του β’ δεκαημέρου, θα είσαι συζητήσιμος και θα προσπαθείς να βρεις λύσεις σε θέματα, αλλά και θα στηρίξεις το έτερο ήμισυ, αν χρειαστεί στις 16.

Αν είσαι μόνος, να περιμένεις μια επιτυχία. Ο εκνευρισμός σου θα μεγαλώσει στις 18 κι εκεί μπορεί να ξεφύγεις και να πεις πράγματα που δεν ήθελες. Αλλά, άνθρωπος είσαι κι εσύ και έχεις τα όριά σου. Εσύ του γ’ δεκαημέρου, στον τομέα που πονάς, αυτόν της δουλειάς σου, θα δεχτείς χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και τα πισώπλατα μαχαιρώματα, εξαπατήσεις και παραπλανήσεις θα σε κάνουν να χάσεις το μπούσουλα.

Και μακάρι να σταματήσει εκεί η όλη φάση και να μην έχεις και θέματα υγείας. Με τα δυσάρεστα να σε κατακλύζουν, το να βάλεις ένα τέλος ή να μοιράσεις τελεσίγραφα είναι το πιο πιθανό. Ενδεχομένως και να καταλήξεις στο «καλύτερα μόνος, παρά με κακιά παρέα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤

Όλο και πιο καλά θα πηγαίνουν τα πράγματα για σένα του α’ δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα και μάλιστα μπορεί να υπάρξει και ειδύλλιο με άτομο που βρίσκεται πολύ κοντά σου και πάνω-κάτω ξέρεις το χαρακτήρα του. Στο στόμα θα σε ταΐζει, που λέει ο λόγος, κι αν σου έλειψε λίγο το κανάκεμα και η φροντίδα, τώρα θα καλοπεράσεις.

Τα ίδια κι εσύ που είσαι σε σχέση. Όπως και να έχει, το σπίτι σου θα γίνει ερωτική φωλιά. Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, τα πράγματα θα κυλήσουν νορμάλ, μέχρι τις 18 που κάτι ξαφνικό θα σε εκνευρίσει θα τα πάρεις άσχημα. Μιας και είναι γνωστές οι αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις σου, καλό θα ήταν να συγκρατηθείς ή απλά να αποστασιοποιηθείς και να μην αφήσεις να επηρεάσουν ερωτικά κάποια θέματα που δεν είναι και μεγάλης σημασίας.

Αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, έχει μεγάλη σημασία το αν πούλαγες παπά ή σου πουλούσαν για το πώς θα αντιδράσεις με αυτά που θα βγουν στη φόρα. Στην πρώτη περίπτωση θα γίνεις καπνός, στη δεύτερη θα ξυπνήσεις απότομα και θα διαπιστώσεις ότι ζούσες σε μια φούσκα και τίποτα από αυτά που νόμιζες δεν ήταν πραγματικό. Επίσης, κάποια πράγματα που θα μάθεις θα σε φέρουν στο αμήν και τότε… γεια σας.

ΙΧΘΥΕΣ ❤

Εσύ του α’ δεκαημέρου θα είσαι κινούμενος στόχος, με την καλή έννοια, αφού όπου κι αν πας, από τις 17, θα τραβάς την προσοχή και αρκετοί/ες θα θέλουν να σε γνωρίσουν περισσότερο και να ανοίξουν παρτίδες μαζί σου.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δε θα σε πιέζουν, θα σου δώσουν το χρόνο για να αποφασίσεις και εσύ δε θα βιαστείς να πέσεις σαν ώριμο φρούτο. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος σε θέλει πιο επιλεκτικό. Από τις 19 και μετά, θα ανεβάσει λίγο ταχύτητα, αλλά μόνο ως προς το να καταλήξεις κάπου κι όχι στο πόσο γρήγορα θα πέσεις σε ένα κρεβάτι. Αν είσαι του β’ δεκαημέρου, τα πράγματα θα κυλήσουν νορμάλ και ενδέχεται να κάνεις και μια καλή γνωριμία γύρω στις 16.

Αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, άσ’ τα να πάνε, άσ’ τα, άσ’ τα πονάνε, άσ’ τα. Να περιμένεις μια πίκρα ή απογοήτευση από όσα ακούσεις ή μάθεις που θα σε αναγκάσουν να κόψεις επαφές με άτομο που είχες έρθει κοντά. Και στο σπίτι η κατάσταση είναι δυσάρεστη, γεμάτη μπερδέματα, παρεξηγήσεις, αλλά και ψέματα που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι τόσο καιρό ζούσες σε ένα μαγικό κόσμο.

Θα πέσεις αρκετά ψυχολογικά, δε θα έχεις διάθεση να δεις άνθρωπο και επιπλέον, ίσως ανακαλύψεις ότι «φίλος/η» είχε βάλει το δαχτυλάκι του και επηρέασε τη σχέση σου με κάποιον/α, με αποτέλεσμα να τα χαλάσετε, οπότε είναι μονόδρομος το κόψιμο κάθε επαφής.

Μαλέσκου: Η ιδιαίτερη αποκάλυψη για το όνομα του μωρού της

Πηγή:astrology