Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Στον «αέρα» η σχετική πρόσκληση της ΕΒΖ για τη μίσθωση των εγκαταστάσεων !

Δύο κοινοπρακτικά σχήματα και συγκεκριμένα η Royal Sugar με την Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας (σ.σ. πρώην Συνεταιριστικές Σερρών και Πιερίας) και η Hellenic Farmers Company σε συνεργασία με τον Λούκας Φέκερ, φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη μίσθωση παραγωγικών εγκαταστάσεων της Ελληνικής ΒιομηχανίαςΖάχαρης.

Αυτό συνιστά μια ύστατη προσπάθεια να απορροφηθεί ίσως και διασωθεί η φετινή παραγωγή 16.000 στρεμμάτων ζαχαροτεύτλων, καθώς η εταιρεία έχει διακόψει τη λειτουργία της.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον αυτό, έχει εκφραστεί σε προφορικό επίπεδο και μένει πλέον να επιβεβαιωθεί και επισήμως το αργότερο μεθαύριο Τετάρτη.

Parfait

Η Τετάρτη είναι η συγκεκριμένη ημερομηνία κατά την οποία λήγει η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση των εγκαταστάσεων της ΕΒΖ στο Πλατύ Ημαθίας και στις Σέρρες.

Η σχετική πρόσκληση της ΕΒΖ για τη μίσθωση της εγκαταστάσεων είναι στον «αέρα» και όπως εξηγούν γνώστες της υπόθεσης, το σύντομο περιθώριο των 7 ημερών που δόθηκε, σχετίζεται με το γεγονός ότι έχουν γίνει οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους.

Οπότε, αν πράγματι ενδιαφέρονται, ο χρόνος είναι αρκετός για να υποβάλουν προσφορά.

Χώρια που και ένα ταξίδι που έπρεπε να γίνει στην Αθήνα την προηγούμενη βδομάδα ήδη έγινε.

Οπότε απλά θα …περιμένουμε

Διαβάστε και αυτό

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

GOTSIKA
Exit mobile version