Βασίλη ο Παπαδημούλης ζητά από την Ε.Ε. να τερματιστεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τον φράχτη στον Έβρο. Μάλλον θα έγινε κι αυτός κομματάρχης του ...Μητσοτάκη!

Εξαπέλυσε ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός: Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σε δημόσιες δομές υγείας.

Επισημαίνοντας καταρχάς πως στόχος του είναι να διαμορφώσει μια καλή εικόνα των μεγάλων δυσκολιών, που αντιμετωπίζει σήμερα το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), ο κ. Ξανθός υπογράμμισε πως υπάρχει μεγάλη αποδιοργάνωση και λόγω της πίεσης που άσκησε η πανδημία, αλλά κυρίως λόγω της εγκατάλειψης και της ανεπαρκούς στήριξης του συστήματος τα τελευταία 3 χρόνια.

Αναφερόμενος στο Νοσοκομείο Σερρών και μετά από την ενημέρωση που είχε τόσο από την διοίκηση όσο και από τους εκπροσώπους των εργαζομένων επεσήμανε τις σοβαρές  ελλείψεις του Νοσοκομείου τόσο σε γιατρούς, όσο και στο νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό. 

BARAT

Όσο για τους συμβασιούχους τόνισε πως πρέπει να λήξει η ομηρία τους και να μονιμοποιηθούν, μιλώντας για τεράστια νομική και πολιτική ήττα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσωπικά του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη

Βλέπετε όταν το ΣτΕ, κρίνει αντισυνταγματική την παράταση μέχρι 31 Δεκέμβρη των αναστολών εργασίας για τους ανεμβολίαστους εργαζομένους του ΕΣΥ λόγω μη επαναξιολόγησης του μέτρου, κάποιος δεν πρέπει να απολογηθεί;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Lavera
Exit mobile version