Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Ήρωες της διπλανής πόρτας: Έτοιμοι οι φοιτητές Ιατρικής για «απόβαση» και φέτος στα νησιά – Προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους

Μοιράσου το...

Γιατροί: Έτοιμοι οι φοιτητές για την Ιατρική Απόβαση 2023

Για 27η χρονιά οι φοιτητές Ιατρικής είναι έτοιμοι να συνδυάσουν τις διακοπές τους με εθελοντική εργασία και πρόκειται να κάνουν την απόβαση τους σε νησιά και σε απομακρυσμένους ηπειρωτικούς προορισμούς.

Η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος καλεί και φέτος το καλοκαίρι τους φοιτητές να δηλώσουν συμμετοχή για το πρόγραμμα “Ιατρική Απόβαση 2023”, με προϋπόθεση είναι να έχουν συμπληρώσει το 4ο έτος φοίτησης.

Έτσι, διασφαλίζεται το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο των φοιτητών για την αποτελεσματική παρουσία τους στην εκάστοτε Μονάδα Υγείας.

Το πρόγραμμα “Ιατρική Απόβαση” προσφέρει στους φοιτητές Ιατρικής τη δυνατότητα να εργαστούν εθελοντικά για 10 ημέρες σε απομακρυσμένες Μονάδες Υγείας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

sotiria panou

Είναι εκπαιδευτικό και εθελοντικό πρόγραμμα το οποίο πραγματοποιείται από το 1997 σε συνεργασία με Μονάδες Υγείας (Γενικά Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία) και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης νησιωτικών και ηπειρωτικών προορισμών της Ελλάδας.

Σημειώνεται πως κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 300 φοιτητές Ιατρικής.

H συγκινητική κίνηση γιατρού στη Λάρισα: Καθησυχάζει κοριτσάκι λίγο πριν το χειρουργείο με κούκλα Barbie [εικόνες]

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version