Βασίλη όταν ο Κασσελάκης μιλάει για τον «πρωθυπουργό της νέας εποχής», μπας και εννοεί τον εαυτό του;

Ο Φρέντι Μπελέρης και πάλι στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων

fredy-mpeleris-dimarchos-xeimaras-alvania
Μοιράσου το...

Στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων μεταφέρθηκε σήμερα ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντυ Μπελέρης.


Σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω προβλημάτων καρδιάς. Είναι η δεύτερη φορά που ο Μπελέρης εμφάνισε τις δυο τελευταίες ημέρες τα ίδια συμπτώματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Εξάλλου και ο επίσης προφυλακισμένος για την ίδια υπόθεση, Παντελής Κοκαβέσης μεταφέρθηκε σήμερα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Τιράνων σε αυτό των φυλακών, επίσης στα Τίρανα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, δεν είναι γνωστό αν θα παραμείνει για πολύ στο νοσοκομείο ή θα μεταφερθεί και πάλι στις φυλακές.

sotiria panou

Ωστόσο, σε εγρήγορση βρίσκεται η υπεράσπιση του Μπελέρη και κατ΄ επέκταση του Παντελή Κοκαβέση, για να πετύχει ο Μπελέρης την αποφυλάκιση που θα επιτρέψει και την στέψη του ως νέος δήμαρχος της Χειμάρρας.

Η ορκωμοσία απαιτεί την προσωπική παρουσία του δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο, εντός τριών μηνών από την παραλαβή του χρίσματος από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή.


Δικαστικές πηγές από το εφετείο Τιράνων αναφέρουν ότι ο Φρέντι Μπελέρης προσέφυγε προς το Γενικό Εφετείο Τιράνων ζητώντας να κριθεί παράνομη η σύλληψη και η προφυλάκισή του. Το Γενικό Εφετείο Τιράνων επικαλέστηκε λόγους αναρμοδιότητας για την εκδίκαση της υπόθεσης και παρέπεμψε στο Ειδικό Δικαστήριο, που διαχειρίζεται τον φάκελο με τις κατηγορίες εναντίον του.

Σήμερα επίσης, αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές, ο Φρέντι Μπελέρης ζήτησε από το εφετείο του Ειδικού Δικαστηρίου την απόρριψη της απόφασης του πρωτοδικείου του Ειδικού Δικαστηρίου και την αποφυλάκισή του.

Κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες η δίκη αποφασίστηκε για σήμερα αλλά δεν πραγματοποιήθηκε διότι οι συνήγοροι των Μπελέρη και Κοκαβέση δεν παρέστησαν στην συνεδρίαση.

Ο Φρέντι Μπελέρης κέρδισε τις εκλογές στην Χειμάρρα

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version