Βασίλη ο Παπαδημούλης ζητά από την Ε.Ε. να τερματιστεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τον φράχτη στον Έβρο. Μάλλον θα έγινε κι αυτός κομματάρχης του ...Μητσοτάκη!

Από τη Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠ.Α.Α.Τ: Πήρε προέγκριση η αγροτική οδοποιία του Δήμου Ηράκλειας

Η Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠ.Α.Α.Τ, ύστερα από οδηγίες του υπουργού κ. Γεωργίου Γεωργαντά και του υφυπουργού κ. Γεωργίου Στύλιου στον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Οδ. Παπαγιαννίδη, προχώρησε με την προέγκριση διακήρυξης ενός σημαντικού έργου στο Δήμο Ηράκλειας. 

Συγκεκριμένα, στην 5868/19-12-2022 (ΑΔΑ: Ψ5ΤΣ4653ΠΓ-ΑΕ2) Απόφαση προέγκρισης της διακήρυξης με την οποία ξεκινά η διαδικασία υλοποίησης του 1ουυποέργου: «Αγροτική οδοποιία Δήμου Ηράκλειας»,της ομότιτλης Πράξης του Δήμου Ηράκλειας Σερρών, της Δράσης4.3.4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», με κωδικό ΟΠΣΑΑ: 0036001873 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με προϋπολογισμό Δημοπράτησης τα 440.000,00 ευρώ.

Με την υλοποίηση του έργου επιτυγχάνεται η ασφαλτόστρωση-βελτίωση τμημάτων  οδικού αγροτικού δρόμου της Δ.Ε.Ηράκλειας του Δήμου Ηράκλειας, ο οποίος εξυπηρετεί αγροτικές καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες, συνολικού μήκους 1.915,76μέτρων.

ΚΤΕΛ

Να σημειώσουμε πως η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο με ποσοστό 100%, ενώ η ανακοίνωση για την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ δημοπράτησης του έργου θα γίνει εντός του Ιανουαρίου 

Το έργο Χρηματοδοτείται από το μέτρο 4.3.4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α), που υλοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, καθώς πρόκειται για ένα έργο που ξεκινάει υλοποίηση σε χρόνο ρεκόρ, προς όφελος των Ελλήνων παραγωγών, καταναλωτών και πολιτών προς όφελος της Ελληνικής περιφέρειας και των αγροτικών περιοχών.

Άλλωστε στόχος δεν είναι η ολοκλήρωση ενός αναπτυξιακού, βιώσιμου, ευφυούς, ασφαλούς, πλήρους και λειτουργικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων αγροτών και αλιέων;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Lavera
Exit mobile version