Cheesecake millefeuille

Cheesecake millefeuille

Συστατικά

  • 1 πακέτο σφολιάτα,
  • 500 γρ. φυτική κρέµα για σαντιγί,
  • ζάχαρη άχνη,
  • φρούτα του δάσους ή φράουλες ψιλοκοµµένες,
  • φυλλαράκια δυόσµου για το γαρνίρισµα,
  • 1 πακέτο κρεµώδες τυρί.

Βήματα

  •  Βήμα 1Κόβω τη σφολιάτα σε τετράγωνα κοµµάτια των 8 εκατοστών και τα αραδιάζω σ’ ένα ταψί, καλυµµένο µε αντικολλητικό χαρτί.
  •  Βήμα 2 Τα ψήνω σε προθερµασµένο  φούρνο στους 180°C µέχρι να ροδίσουν.
  •  Βήμα 3Τα βγάζω από το φούρνο και τα αφήνω να κρυώσουν.
  •  Βήμα 4Κόβω τα τετράγωνα κοµµάτια της σφολιάτας που φούσκωσαν στη µέση και τα αραδιάζω σε µια πιατέλα.
  • Στο µεταξύ, ετοιµάζω τη γέµιση:
  •  Βήμα 1Χτυπώ στο µίξερ την κρέµα να γίνει σαντιγί, προσθέτω το κρεµώδες τυρί και τόση άχνη, όσο γλυκιά θέλετε τη γεύση της.
  •  Βήμα 2Βάζω σε κορνέ τη σαντιγί και στρώνω την κρέµα σε ένα φύλλο σφολιάτας.
  •  Βήμα 3Προσθέτω λίγα από τα φρούτα του δάσους ή τις ψιλοκοµµένες φράουλες και κλείνω µε το δεύτερο φύλλο της σφολιάτας.
  •  Βήμα 4Συνεχίζω µε τον ίδιο τρόπο µέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
  •  Βήμα 5Πασπαλίζω µε άχνη ζάχαρη και διακοσµώ µε φρούτα και φυλλαράκια δυόσµου.