Κοπεγχάγη, το παραδοσιακό σιροπιαστό γλυκό

Κοπεγχάγη, το παραδοσιακό σιροπιαστό γλυκό Υλικά συνταγής Για τη βάση: 400 γρ. αλεύρι 250 γρ. βούτυρο κρύο σε κομματάκια+ 1/2 φλ. επιπλέον για άλειμμα του ταψιού 1 κοφτό κ.γ. μπέικιν πάουντερ 6 κ.σ. κορν φλάουερ 170 γρ. ζάχαρη 1 καψουλίτσα βανίλια Για τη γέμιση: 7 μεγάλα αυγά 1 ¼ φλ. τσαγιού αμύγδαλα με το φλούδι χοντροκομμένα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κοπεγχάγη, το παραδοσιακό σιροπιαστό γλυκό.