Βασίλη τη μία φταίει ο καπιταλισμός, μετά η Μέρκελ και ο Ντράγκι, τώρα ο ... Ανδρουλάκης.Ο Αλέξης δεν φταίει ...ποτέ

Από το κελί της φυλακής, πετυχημένη δικηγόρος: «Ήμουν αθώα, με έκλεισαν άδικα μέσα», λέει η Μαρίνα Γραμματικοπούλου

Συγκλονίζουν τα αποθέματα ψυχής της Μαρίνας Γραμματικοπούλου που μέσα από την φυλακή κατάφερε να δώσει εξετάσεις και να περάσει στη Νομική.

«Πριν από κάποια χρόνια έβλεπα την πόρτα της φυλακής να κλείνει και εγώ να μένω πίσω με δάκρυα στα μάτια, να διαβάζω με το φως του καντηλιού στην φυλακή. Τώρα είμαι πολύ ευτυχισμένη, είμαι μητέρα, είμαι δικηγόρος, είμαι σύζυγος», είπε συγκεκριμένα η Μαρίνα Γραμματικοπούλου.

Η ίδια περιέγραψε πώς βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Lavera

«Το σχολείο ήταν πάντοτε το καταφύγιό μου. Ενώ ήμουν καλή μαθήτρια, αναγκάστηκα να εγκαταλείψω το σχολείο για οικογενειακούς λόγους. Στα 21 μου γνώρισα έναν άντρα που μου εμφανίστηκε σαν άλλος από αυτό που ήταν. Η ενασχόλησή του ήταν διακίνηση ναρκωτικών. Καθώς πλησιάζαμε την πολυκατοικία, 10 άτομα μας περικύκλωσαν με όπλα για να μας συλλάβουν. Βρήκαν ναρκωτικές ουσίες στον ακάλυπτο και βρίσκουν μόνο εμένα. Μετά πάω στον ανακριτή και από εκεί στον Κορυδαλλό…», είπε η Μαρίνα Γραμματικοπούλου.

Στο πρώτο δικαστήριο της έδωσαν ποινή 8 μηνών. Τότε ήταν που πήρε την απόφαση να συνεχίσει το σχολείο, αν και στην φυλακή. «Έδωσα εξετάσεις με χειροπέδες στα χέρια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μετά την αποζημίωση που έλαβε για τις βλάβες που υπέστη, αποφάσισε να σπουδάσει Νομική.

«Κατάφερα να αλλάξω τη ζωή μου, γιατί πήρα την ευθύνη της ζωής μου στα χέρια μου και είπα ότι θα την φτιάξω όπως τη θέλω εγώ», κατέληξε.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version