Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

«Γυαλιά καρφιά» έγιναν τα γραφεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις Σέρρες

«Γυαλιά καρφιά» έγιναν τα γραφεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις Σέρρες και μάλιστα στο κέντρο της πόλης στην οδό Ν.Νικολάου

Άγνωστοι πέταξαν πέτρα στα τζάμια τις πρόσοψης των γραφείων σπάζοντάς τα και γεμίζοντας το εσωτερικό των γραφείων με γυαλιά.

Για το περιστατικό η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σερρών καταγγέλλει την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της οργάνωσης επί την Ν. Νικολάου από “αγνώστους”.

Lavera

Σε καμία περίπτωση το γεγονός αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί αποκομμένο από το κλίμα της περιόδου που διανύουμε με κυρίαρχο στοιχείο την εθνικιστική έξαρση που ευνοείται από τη συμφωνία των Πρεσπών και καλλιεργείται συστηματικά από τα συλλαλητήρια του μίσους, την εκκλησία, τα ΜΜΕ, τους αστούς πολιτικούς, απόστρατους, υπερπατριώτες, ακροδεξιούς φασίστες και κάθε λογής όψιμους Μακεδονομάχους.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτελεί στόχο γιατί δεν έχει πάψει να δίνει την μάχη ενάντια στον εθνικισμό και τον φασισμό, προασπιζόμενη το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, την διεθνιστική αλληλεγγύη και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτελεί στόχο γιατί αγωνίζεται ενάντια στον καπιταλισμό, την εκμετάλλευση, την αδικία και την φτώχεια, αποδεικνύοντας τον αντιδραστικό-αντιλαϊκό χαρακτήρα των αστικών κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ξεσκεπάζοντας τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς της λυκοσυμμαχίας ΕΕ-ΗΠΑ με τον μεγαλοεργολάβο του πολέμου, το ΝΑΤΟ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει αποτελέσει και στο παρελθόν στόχο θρασύδειλων φασιστοειδών και ακροδεξιών της πόλης μας, με τραμπούκικες επιθέσεις σε συντρόφους μας, με ζωγραφισμένες σβάστικες σε παλαιότερα γραφεία, θεωρώντας έτσι ότι θα τρομοκρατήσουν τα μέλη της οργάνωσης και θα πτοήσουν το ηθικό τους.

Μάταια όμως, καθώς η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αντλεί την δυναμική της από τον αγωνιζόμενο λαό, το φοιτητικό κίνημα, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους που δίνουν καθημερινά τους μικρούς και μεγάλους αγώνες τους στους δρόμους, στα πεζοδρόμια, στους χώρους δουλειάς, για την αξιοπρέπεια, την ισότητα και την εργατική εξουσία.

Αλλά παλικάρια μου είναι δυνατόν να χτύπησαν τα γραφεία άνθρωποι από την εκκλησία, τα ΜΜΕ, τους αστούς πολιτικούς, τους απόστρατους, και τους υπερπατριώτες ακροδεξιούς φασίστες και κάθε λογής όψιμους Μακεδονομάχους;

Το σκέφτεστε να πάμε παρέα εγώ με τον Παπαθωμά, και τον Ίντο να ρίχνουμε πέτρες στα γραφεία σας;

Μην τρελαθούμε κι όλλας;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

GOTSIKA
Exit mobile version