23/03/2023
18.7 C
Serres

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ MACEDONIANS ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΕΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ BULLYING!

Το BBC, καθώς και όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ του πλανήτη (με εξαίρεση τα ελληνικά φυσικά), μεταδίδουν ότι στη Macedonia (σκέτο, ούτε FYROM ούτε τίποτα) έγινε δημοψήφισμα για να αλλάξει η χώρα την ονομασία της.

Ωστόσο, μόνο το 35% των ψηφοφόρων συμμετείχε, κι αυτό γιατί η πλειοψηφία των Macedonians (πάλι σκέτο) φαίνεται να θεωρεί ότι η Ελλάδα, η ΕΕ και οι ΗΠΑ τους κάνουν bullying, και ξεφτιλίζονται τελείως αν αποδεχτούν να λέγεται η χώρα τους “Βόρεια Μακεδονία” αντί για σκέτο “Μακεδονία” που τους ξέρει όλος ο κόσμος (πέρα από τους Έλληνες, που επιμένουν να τους αποκαλούν “Σκόπια”). Συμφωνεί μαζί τους κι ο Πούτιν, που έχει συμφέροντα στην περιοχή και δεν θέλει να επεκταθεί κι άλλο η σφαίρα επιρροής ούτε της ΕΕ ούτε του ΝΑΤΟ, αν και επισήμως δεν παραδέχεται ότι έχει στηρίξει στα μουλωχτά τη μακεδον… ε, τη σκοπιανή αντιπολίτευση.

Εδώ πάλι, οι λεγόμενοι “μακεδονομάχοι” (aka εθνικιστές) πανηγυρίζουν για το γεγονός ότι το δημοψήφισμα των γειτόνων πήγε άπατο, πιστεύοντας ότι αν δεν επικυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών θα έχουμε αποτρέψει το να υπάρχει η λέξη “Μακεδονία” στην επίσημη ονομασία ενός κράτους που έχει ήδη αναγνωριστεί από 140 χώρες ως “Republic of Macedonia”, και που όλοι οι χάρτες της οικουμένης (πέρα από τους ελληνικούς) το γράφουν “Macedonia” χωρίς αστερίσκους και ακρωνύμια.

Το ότι έτσι όπως πάει το πράγμα κατά πάσα πιθανότητα η γειτονική μας χώρα θα καταλήξει να ενταχθεί σε ΕΕ και ΝΑΤΟ με την ονομασία “Μacedonia” (σκέτο, είπαμε) και άρα θα πρέπει μετά εμείς να διευκρινίζουμε στους ξένους φίλους μας ότι αυτό είναι λάθος και η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική (που στα παπάρια τους των ξένων φίλων μας), φαίνεται να τους διαφεύγει. Το ίδιο και το ότι εάν όντως η κυβέρνηση μας ξεπουλάει τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς, είναι λίγο αντιφατικό να θεωρούν οι Σκοπιανοί ότι η δική τους κυβέρνηση ξεπουλάει τη Μακεδονία στους Έλληνες.


Πέρα από τη συνωμοσιολογική εκδοχή ότι ο Σόρος, οι Ιλλουμινάτοι και δεν ξέρω κι εγώ ποιο άλλο σκοτεινό κέντρο συμφερόντων ξημεροβραδιάζονται με σκοπό να μας κλέψουν ένα όνομα που ο ίδιος ο Σαμαράς ως υπουργός εξωτερικών είχε αποδεχτεί το 1991 (και μετά το γύρισε κι έριξε την κυβέρνηση του), οι “μακεδονομάχοι” νομίζουν ότι μπορεί να συνεχιστεί επ’ άπειρον το βέτο της Ελλάδας για ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ της ΠΓΔΜ (όπου το “Μ” σημαίνει “Μακεδονία”, για να μην ξεχνιόμαστε). Επίσης, ελπίζουν κάποια στιγμή να διαλυθεί η γειτονική χώρα και να αποκτήσουμε στα βόρεια σύνορα μας μια μεγαλύτερη Αλβανία και μια μεγαλύτερη Βουλγαρία, με τους Σέρβους από πάνω να θέλουν κι εκείνοι ένα κομμάτι της πίτας. Το γεγονός ότι μια τέτοια εξέλιξη μόνο θετική δεν μπορεί να είναι για τα συμφέροντα της Ελλάδας τους αφήνει αδιάφορους, αφού φαντασιώνουν ότι αν η αποσταθεροποίηση στην περιοχή οδηγήσει σε συγκρούσεις στις οποίες θα εμπλακούμε κι εμείς, με χαρά θα πάμε να σκοτωθούμε τζάμπα για μια μαλακία και μισή, ενώ όλα τα ΜΜΕ του κόσμου (πάλι με εξαίρεση τα ελληνικά) θα γράφουν για τις εξελίξεις στη Macedonia και το δράμα των Macedonians που παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς. Με πολλούς από αυτούς να έρχονται στην Ελλάδα φυσικά…

Ας χώσουμε λοιπόν ακόμα πιο βαθιά το κεφάλι μας στην άμμο, κι ας συνεχίσουμε να επιχειρηματολογούμε για το πόσο προδοτική είναι μια συμφωνία όπου η σκέτη Μακεδονία μετονομάζεται σε Βόρεια Μακεδονία, κι όπου γίνεται απολύτως ξεκάθαρο ότι η γλώσσα που το Google translate αναφέρει ως Macedonian είναι σλάβικη και η ομώνυμη εθνότητα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αρχαίο μακεδονικό βασίλειο, που ήταν ελληνικό αλλά έκτοτε ήρθαν οι Ρωμαίοι, οι Βυζαντινοί, οι Οθωμανοί, οι Βούλγαροι και οι Γιουγκοσλάβοι. Και αυτό το τελευταίο δεν αλλάζει πια με τίποτα, εκτός αν έχει κανείς τη δυνατότητα να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και να αλλάξει την Ιστορία.


Διαβάστε επίσης