Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Η ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΙ ΚΡΙ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ SIAL 2018

Για 4η συνεχόμενη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Sial 2018

Η Σερραϊκή εταιρία Κρι Κρι

Με στόχο τη διεύρυνση, αλλά και την ενίσχυση της παρουσίας της στην παγκόσμια αγορά, η εταιρεία Κρι Κρι συμμετείχε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη «Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Sial 2018» που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 21 – 25 Οκτωβρίου.

Lavera

Στην έκθεση παρουσιάστηκε το νέο Στραγγιστό & αγαπημένο, που επαναλανσαρίστηκε πέρυσι στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης μέσα στο 2018 ως “my authentic Greek yogurt”. Η Κρι Κρι δίνει μεγάλη έμφαση στο ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο trend σε όλο τον κόσμο, λόγω των διατροφικών του πλεονεκτημάτων. Το Στραγγιστό & αγαπημένο, φτιάχνεται με 100% ελληνικό γάλα ημέρας, που συλλέγεται από τις κοντινές φάρμες του νομού Σερρών, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρείας, διατηρώντας έτσι όλα τα θρεπτικά του συστατικά.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Κρι Κρι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, εκτός από το Στραγγιστό & αγαπημένο, μια μεγάλη γκάμα από τα προϊόντα γιαουρτιού, καθώς και από τα γευστικά παγωτά της εταιρείας.

Με όχημα την παραγωγή ποιοτικά ανώτερου αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού, αξίζει να σημειωθεί ότι η Κρι Κρι έχει καταφέρει και κερδίζει συνεχώς περισσότερους Ευρωπαίους καταναλωτές, ενώ συνολικά διατηρεί παρουσία σε 24 χώρες.

Ο Διευθυντής Εξαγωγών της Κρι Κρι, Ανδρέας Μυλωνάς, δήλωσε με αφορμή τη συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση: «Η συνεχής αύξηση των εξαγωγών μας, που το 2018 προβλέπεται ότι θα αποτελέσουν πάνω από το 35% του κύκλου εργασιών της εταιρείας, μάς δίνει τη δυνατότητα να προβλέπουμε ότι για το 2018 η εξαγωγική μας δραστηριότητα θα κλείσει με αύξηση 40% σε σχέση με το 2017. Η σημαντική παρουσία μας στην Ελλάδα, ενισχύεται από τη μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη που έρχεται από την εξαγωγική επέκταση σε νέες χώρες και αγορές. Παράλληλα αυτή η αναπτυγμένη εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας μάς δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και να υιοθετούμε άμεσα τις νέες τάσεις του εξωτερικού και να αναπτύσσουμε νέα καινοτόμα προϊόντα».

Η Διεθνής Έκθεση Sial, κατά τη διάρκεια της οποίας τα στελέχη της Κρι Κρι είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν γόνιμες επαφές για τη σύναψη μελλοντικών συνεργασιών, αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο και πραγματοποιείται κάθε δυο χρόνια στο Παρίσι.

Κρι Κρι

Η εταιρεία Κρι Κρι είναι μια υγιής εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία που κατέχει τη δεύτερη θέση σε όγκο στην ελληνική αγορά γιαουρτιού. Ταυτόχρονα αποτελεί τη δεύτερη μάρκα παγωτού σε όγκο στην Ελλάδα, με αυξανόμενους όγκους και μερίδια. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών. Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τις Σέρρες καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους παίκτες του κλάδου.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version