Βασίλη ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη από τον ηγέτη του και επιστρέφει. Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγνώμη και από ...εμάς!

Από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Άλλα 5.1 εκ. ευρώ για την μεταφορά αγωγών λυμάτων στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά

Μπορεί ο λόγος της παρουσίας του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών να ήταν η θεμελίωση του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Εμμανουήλ Παππά.

Μόνο που παράλληλα ο Υπουργός Υποδομών κ. Καραμανλής ανέφερε πώς και ένα ακόμα έργο εγκρίθηκε στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά αυτό της μεταφοράς αγωγών λυμάτων που εντάχτηκε στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Όπως ανέφερε ο κ. Νότας εξασφαλίστηκε επιπλέον χρηματοδότηση 5.1 εκ. ευρώ για την μεταφορά  αγωγών λυμάτων στο Δήμου Εμμανουήλ Παππά.

🎄Δημήτρης Νότας: Επιπλέον 5.100.000 ευρώ στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά για την μεταφορά αγωγών λυμάτων!

Να σημειώσουμε πως η δημοτική αρχή είχε υποβάλει πρόταση 9.2 εκ. ευρώ στο ΠΕΠ ΚΜ για βιολογικό καθαρισμό στη πρώτη φάση του προγράμματος, ένα έργο που σε έξι μήνες θα παραδοθεί στη τοπική κοινωνία και αφορά 4 τοπικές κοινότητες.

Parfait

Τώρα όμως και μετά από αίτημα του Δήμου προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εγκρίθηκε στη δεύτερη φάση του προγράμματος να ενταχτούν ακόμα 8 τοπικές κοινότητες στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του βιολογικού καθαρισμού για τη διαχείριση αστικών λυμάτων του Δήμου Εμμανουήλ Παππά με 5.1 εκ. ευρώ

Συνεπώς φασούλι το φασούλι γεμίζει ο το σακούλι ο Νότας

Όχι σαν κάποιους άλλους που δεν θέλουν καν να ακούν για έργα…

Βλέπετε κάποιοι τις τεχνικές υπηρεσίες τις έχουν για …ρουσφέτια!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version