Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Κώστας Καραμανλής: Να αναλογιστούμε την κρισιμότητα της κατάστασης !

“Φέτος τιμούμε τους αγώνες για ελευθερία και δημοκρατία με διαφορετικό τρόπο” αναφέρει με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Υπουργός Κώστας Καραμανλής για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

“Στην ιστορική επέτειο του Πολυτεχνείου, έχουμε καθήκον να αγωνιστούμε για να προστατέψουμε την ελευθερία του διπλανού μας, για να μπορούμε να είμαστε παρόντες και στις επόμενες σημαντικές στιγμές της πατρίδας μας” καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Κώστας Καραμανλής: Να αναλογιστούμε την κρισιμότητα της κατάστασης!

Ο Υπουργός μιλώντας στη τηλεόραση του Επιλογές σχολίασε και το γεγονός για τις επικείμενες συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο, παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών.

«Θα απαντήσω με κάτι που έλεγε πάντα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής: “ Στη χώρα που ανακάλυψε το μέτρο, να μην έχουμε μέτρο”.

Είναι λυπηρό, να βλέπουμε ορισμένες πολιτικές παρατάξεις, στην προσπάθειά τους να βγουν από την ανυπαρξία τους να προσπαθούν με αφορμή το Πολυτεχνείο να διαδηλώσουν.

Parfait

Είναι δυνατόν, τη στιγμή που κανένας μας δεν γιόρτασε Πάσχα, ή Εθνική Επέτειο να γίνει η διαδήλωση;.

Ας πάνε λοιπόν, όπως πρότεινε ο Πρωθυπουργός, οι πολιτικοί αρχηγοί μόνοι τους και με ένα λουλούδι να τιμήσουν τα θύματα του Πολυτεχνείου.

Αυτό θα δείξει μια ωριμότητα, η οποία φαίνεται ότι λείπει από πολλούς που δεν καταλαβαίνουν τις κρίσιμες ώρες που περνάει η χώρα μας».

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version