22/06/2024
33 C
Serres

Καταγγελία κατά της Δημοτικής Αρχής για το αναψυκτήριο στο θεατράκι Σερρών

Array

Αγαπητοί συνδημότες νιώθω την ανάγκη να σας ενημερώσω για την δεινή θέση στην οποία περιήλθα χωρίς τη βούλησή μου, ως μισθώτρια του κατά πλάνη χαρακτηρισμένου στη Σύμβασή μου με τον δήμο Σερρών ως Δημοτικό “Αναψυκτήριο” στο Κεντρικό Πάρκο των Σερρών με την ονομασία “ΘΕΑΤΡΑΚΙ”.

kostas sarafidis panagiotis spiropoulos

Η διαδρομή της πλάνης μου είναι μακρά και παρασύρει σε ένα ατελείωτο αδιέξοδο εμένα και την οικογένειά μου θέτοντας σε κίνδυνο την ακεραιότητά μας.

Αρχικά θα ήθελα να εκθέσω ότι στην συγκεκριμένη δημοπρασία διεκδίκησα σθεναρά το δημοτικό αυτό κατάστημα και κατάφερα να αναδειχθώ πλειοδότης προσφέροντας ένα σημαντικά υψηλό τίμημα, ακριβώς διότι μελέτησα και πίστεψα στους όρους της διακήρυξης, οι οποίοι ευνοούσαν ξεκάθαρα την εμπορική αξιοποίηση του χώρου.

Μεταξύ των διατυπώσεων της διακήρυξης του Δήμου που ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ, εμένα ως μισθώτρια, και τον Δήμο ως εκμισθωτή , ήταν και ο χαρακτηρισμός του δημοτικού αυτού χώρου ως “ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ” και όχι ως “κυλικείο”.

dei gaia e vima (1)
BMW x2 ix2 web banner mathe perissotera 1

Στη συνέχεια, όμως, διαπιστώθηκαν τα πραγματικά ελαττώματά του…

dimitris notas thodoros kampouris

Από ενάρξεως της επιχείρησής μου, έσπευσα άμεσα να εκδώσω την απαραίτητη άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων, όπως ακριβώς προβλέπεται στον Κανονισμό του Δήμου ως προς τη χρήση του χώρου που εμπίπτει στο Κεντρικό Πάρκο.

Πιο συγκεκριμένα ο Κανονισμός του Κεντρικού Πάρκου του Δήμου, ο οποίος έχει ισχύ νόμου και δεσμεύει ΑΠΑΝΤΕΣ, διοικούντες και διοικουμένους, έδωσε ΡΗΤΑ το δικαίωμα στον ιδιώτη-χρήστη να χρησιμοποιεί τον κοινόχρηστο χώρο του Πάρκου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, τηρώντας τις προϋποθέσεις του νόμου.


Παρ’ όλα αυτά και σε διάστημα περίπου 2 μηνών ο δήμος αρνήθηκε να μου δώσει την άδεια χρήσης του κοινόχρηστου χώρου με την αιτιολογία ότι υπάρχει ο διάδρομος διέλευσης τυφλών.

Η δυσάρεστη για έμενα αυτή εξέλιξη ήρθε ενώ ήδη υπέγραψα τη συμφωνία μίσθωσης με τον δήμο με ένα πραγματικά δυσανάλογα υψηλό τίμημα και ενώ είχα ξεκινήσει ήδη να λειτουργώ την επιχείρησή μου δαπανώντας λεφτά για τον εξοπλισμό μου.

Και όλα αυτά γιατί πίστεψα δικαιολογημένα ότι θα καταφέρω να εξυπηρετώ την συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών που προτιμούν να καθίσουν για να απολαύσουν το καφέ τους γύρω από το σιντριβάνι του Κεντρικού Πάρκου.

Προσπαθώντας να επουλώσω το πλήγμα που υπέστην όχλησα πάμπολλες φορές την  Δημοτική Αρχή η οποία μου διαβεβαίωσε ότι θα επιλύσει άμεσα το πρόβλημά μου. …


Χωρίς όμως κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

lefteris avramakis alexis tsipras 2

Όπως καταλαβαίνετε πλανήθηκα και πάλι  αναμένοντας μάταια να υλοποιηθούν οι “υποσχέσεις” που δόθηκαν και έμεινα και πάλι εκτεθειμένη στις συνέπειες του νόμου.
Μάταια προσπάθησα με επιστολές, εξώδικες οχλήσεις και υπομνήματα να ενεργοποιήσω  τη Δημοτική Αρχή να μεριμνήσει και να επιλύσει το πρόβλημά μου.

Και φτάνουμε σήμερα που παρενέβη η Δημοτική Αστυνομία για να υποχρεωθώ να απομακρύνω και το τελευταίο τραπεζοκάθισμα της επιχείρησής μου, που ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ σημαίνει και το τέλος της δραστηριότητάς μου, με ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ οικονομικό και ψυχικό κόστος σε εμένα και την οικογένειά μου.

Και κάπως έτσι, στροβιλίζομαι μέχρι σήμερα ανάμεσα στην πλάνη, στις πολιτικές υποσχέσεις , τα πολιτικά τρικς και την αδιανόητη αδιαφορία των αιρετών υπεύθυνων, απέναντι στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πολίτες στους δημοτικούς Κανονισμούς, στη διαφάνεια της διακήρυξης και στον πολιτικό λόγο.

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που είναι πλέον ξεκάθαρο στους δημότες ότι η χρηστή διοίκηση έχει πάει “περίπατο” , όταν η μεταχείριση των επιχειρηματιών της πόλης από τη διοίκηση είναι εξόφθαλμα ΑΝΙΣΗ, με αποτέλεσμα άλλοι να ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ με κάθε δυνατό τρόπο και άλλοι να ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ σε τέτοιο βαθμό που κινδυνεύουν να καταστραφούν οικονομικά .

Δυστυχώς είχα την ατυχία εμένα να με αντιμετωπίσουν στυγνά, χωρίς κανένα ίχνος ανθρωπιάς, δίχως καν να έχω δικαίωμα στον αντίλογο, μπροστά στον κατηγορηματικό τελικά λόγο τους.

Λυπάμαι αλλά το τέλος για το Δημοτικό αναψυκτήριο φαίνεται να πλησιάζει.

Έτσι θεώρησα χρέος μου να σας ενημερώσω, ιδιαιτέρως όλους αυτούς τους ανθρώπους που με στήριξαν με την παρουσία τους”

Αυτά λένε τόσο ο Ευάγγελος Μαυρομάτης όσο και η Παπαδημητροπούλου Χρυσούλα…
Ιδιοκτήτες της επιχείρησης του αναψυκτήριου στο θερινό θεατράκι…
Που αναβάθμισε με την λειτουργία του όλη την γύρω περιοχή…
Και είναι καθημερινά γεμάτο με νέους και νέες …
Όσο για τα συμπεράσματα …
Δικά σας!

Σέρρες – Κλειστά γήπεδο & Κολυμβητήριο: Άραγε πότε θα περάσουνε από τα λόγια στις …πράξεις;

Ανακοίνωση από το ΥΠΕΣ σχετικά με το πόρισμα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού

Σήμερα στις Σέρρες ο Δημήτρης Παπαδημούλης

Νίκος Παπανδρέου: Μην παίζετε με την αξιοπρέπεια των περήφανων γηρατειών

Δώρα Τσαμπάζη: Στόχος οι 6 ευρωβουλευτές για τον ΣΥΡΙΖΑ για να παράξουμε έργο!

Κώστας Καραμανλής: Η ΝΔ υπήρξε η μόνη παράταξη που στήριξε την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Ιωάννα Τούνη: «Θα σας πω τώρα τον πόνο μου – Ένας από τους...

Η Ιωάννα Τούνη πραγματοποιεί αρκετά συχνά ταξίδια, στιγμιότυπα από τα οποία μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας πριν...

Ο Αναστάσης Ροϊλός εξομολογείται on camera: «Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με την...

"Έχω έναν αδελφό άλλα δεν είχαμε καμία σχέση. Η μοναξιά ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για να αρχίσω να ψάχνω τα πράγματα μόνος μου". Μία εφ’...

Μέκκα: Ξεπερνούν τους 1.000 οι νεκροί προσκυνητές – Θερμοκρασίες έως 52°C

Πάνω από 1.000 προσκυνητές έχασαν τη ζωή τους εν μέσω Χατζ στη Μέκκα λόγω καύσωνα. Οι περισσότεροι ήταν μη εγγεγραμμένοι προσκυνητές που αντιμετώπισαν εξαιρετικά δύσκολες...

Αναστασία: Θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα

«Για εμένα είναι μοναδικό το να φεύγω από την Αθήνα και να πηγαίνω εκεί» Η Αναστασία μίλησε με πολλή αγάπη για την περιοχή στην οποία...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Εορτολόγιο 19 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του 2024 τιμάται η μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Μεγάλου, του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και...

Τέρης Χρυσός: «Δεν παντρεύτηκα ποτέ εξαιτίας της μαμάς μου. Η μια της ξίνιζε και η άλλη της βρώμαγε»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τέρης Χρυσός στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και την On Time. Ο Τέρης Χρυσός αναφέρθηκε για πρώτη φορά...

Πέτρος Ξεκούκης: Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, σας θυμίζω τα Σόδομα και τα Γόμορρα

Μία από τις μεγαλύτερες αμαρτίες είναι η αρσενοκοιτία, συνέχισε ο ηθοποιός Ο Πέτρος Ξεκούκης χαρακτήρισε σε νέα συνέντευξή του, την ομοφυλοφιλία, αμαρτία, όπως έχει υποστηρίξει...

Συνέχισε να διαβάζεις