Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών από τη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών!

kedis-anapiriko-amaksidio-nosokomeio-serron2
Μοιράσου το...

Το πρώτο αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο αποκτήθηκε από τη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών δώρισε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών.


Το πρόγραμμα ανακύκλωσης καπακιών στις κόκκινες καρδιές που έχουν στηθεί σε διάφορα σημεία του Δήμου, υλοποιεί η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. από τον Ιούνιο του 2022, με στόχο να συγκεντρώνονται τα καπάκια σε συγκεκριμένα σημεία και να ανακυκλώνονται με ανταποδοτικά οφέλη.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι το αμαξίδιο παρέδωσε η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη στον Διοικητή κ.Νικόλαο Φαρμάκη.

Σε δηλώσεις της η κ. Παλάζη υποστήριξε:

«Η καρδιά της ανακύκλωσης καπακιών χτυπά στον Δήμο μας από τον περασμένο Ιούνιο.

ZAXARIAS MPOURVANIS

Η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. τοποθέτησε δέκα κόκκινες καρδιές και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των μηνών οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης φροντίζουν, ώστε τα καπάκια να συλλέγονται και να αποστέλλονται στον φορέα διαχείρισής τους.

Ανταποδοτικά λάβαμε το πρώτο αμαξίδιο, το οποίο σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να το δωρίσουμε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.


Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι αρχίζει να αποκτά αξία και να έχει αποτέλεσμα, η συνήθεια της ανακύκλωσης και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στην καθημερινότητα μικρών και μεγάλων.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.»


Παράλληλα η κ. Παλάζη ευχαρίστησε όλους τους Σερραίους πολίτες αλλά και φορείς, σχολεία, συλλόγους, εταιρίες , που συλλέγουν καπάκια και συνεισφέρουν με τον τρόπο τους στην όλη προσπάθεια.


Με τη σειρά του ο Διοικητής του Γ.Ν. Σερρών κ. Νικόλαος Φαρμάκης ευχαρίστησε την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και την Πρόεδρό της κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, για την ευγενική και ουσιώδη δωρεά του αμαξιδίου, το οποίο όπως τόνισε θα ενισχύσει τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου.

Νέα Δημοκρατία: Αποσύρεται από υποψήφια βουλευτής Σερρών η Χρυσάνθη Παλάζη;

Στο στόχαστρο και πάλι ΚΕΔΗΣ – Παλάζη για την Πολιτεία και την έλλειψη μπάντας !

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version