07/12/2023
11.9 C
Serres

ΚΚΕ Σερρών: Τα ναζιστικά μορφώματα δεν χωρούν στο Δήμο Αμφίπολης

ΚΚΕ Σερρών: Στην τελευταία, πριν τις δημοτικές εκλογές, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Αμφίπολης, στις 5-9-2023,

η Δημοτική αρχή του κ Φραστανλή, έφερε για ψήφιση την παρακάτω αίτηση : «παραχώρηση αίθουσας στο δημοτικό σχολείο Κορμίστας, ως ΕΔΡΑ, για το επονομαζόμενο “ΚΙΝΗΜΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΜΑΝΕΩΝ, ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ”».


ΚΚΕ Σερρών: Το συγκεκριμένο “ΚΙΝΗΜΑ“, εκπροσωπούσε ο πολύ γνωστός, πρώην πυρηνάρχης Δράμας της Χρυσής Αυγής (του οποίου το όνομα «ξέχασαν» να αναγράψουν στις εισηγήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το καταστατικό του ¨κινηματος¨, δεν είχε βέβαια, ούτε καν έγκριση από το Πρωτοδικείο, αλλά συνοδευόταν από τη θετική απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Κορμίστας και την θετική εισήγηση του Προέδρου του (και εκ νέου υποψηφίου με την παράταξη του κ Μελίτου).Σε ένα κλίμα ενθουσιασμού για την «απίστευτη τύχη» του «εγκαταλελειμμένου με σπασμένα τζάμια σχολείου της Κορμίστας», που επιτέλους «θα βρει προστασία και φροντίδα από το ΚΙΝΗΜΑ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ», πολλοί εκ των δημοτικών συμβούλων, εκθείαζαν τον πρώην πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής, θαύμαζαν τη διάθεση του εθελοντισμού και των δράσεων που υπόσχεται (σημείωση: διαβάστε το καταστατικό και θα καταλάβετε τι πρεσβεύουν), δίνοντας τη συγκατάθεσή τους , ενώ οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, λαλίστατοι ως εκείνη την ώρα σε άλλα θέματα του ΔΣ, παρέμεναν εκκωφαντικά σιωπηλοί!


Και ενώ ο κ Δήμαρχος και ο πρόεδρος του ΔΣ, εξέφραζαν τη συμφωνία τους για την ¨παραχώρηση¨, η παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης, και συγκεκριμένα της Άντσιου Άννας, ανέτρεψε τα σχέδιά τους.

Η επικεφαλής, αποκαλύπτοντας ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τον «ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ» και ποια είναι τα σχέδιά τους, ανέτρεψε όλο το «σκηνικό της ωραίας ατμόσφαιρας» που εξελισσόταν.


ΚΚΕ Σερρών: Αντιλαμβανόμενοι ότι είχαν εκτεθεί, αποφάσισαν την αναβολή του θέματος. Προσέξτε: δεν είπαν ΟΧΙ! Απλώς ανέβαλαν τη συζήτηση γιατί « δεν ήξεραν» λένε……


Κανέναν δεν πείθουν ! Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο και τον Τύπο, θα ήταν αρκετά!!!
Με δυο λόγια ,μας έδειξαν τι είναι ικανοί να κάνουν για μια χούφτα ψήφους. Αποκάλυψαν ότι η ανάγκη για ψήφους υπερτερεί της προστασίας της ιστορίας μας, των δημοτών, των παιδιών μας, της λογικής.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! Δείξτε τους ότι δεν μπορούν να παίζουν με τις ζωές μας προκειμένου να εκλεγούν!


Το ΚΚΕ απευθύνεται στους Δημότες του Δήμου Αμφίπολης και τους θυμίζει πως σε ένα ιστορικό χωριό όπως η Κορμίστα, που κάθε σπίτι έχει και έναν το λιγότερο ΝΕΚΡΟ, από την κτηνωδία του φασισμού, τα ναζιστικά μορφώματα δεν χωρούν!


Είναι χρέος όλων να προστατέψουμε την περιοχή μας από τους ναζί φασίστες που επιχειρούν με τα προσχήματα του εθελοντισμού και κρύβοντας τους πραγματικούς τους σκοπούς στο εσωτερικό των «ΔΟΥΡΕΙΩΝ ΙΠΠΩΝ» τους, να ζυμωθούν με τα παιδιά μας, μέσα στις μικρές κοινωνίες μας, για διαμορφώσουν νέες συνειδήσεις.

Στόχο έχουν να καλλιεργήσουν ξενοφοβικά, ρατσιστικά ιδεολογήματα, να διαμορφώσουν μια νεολαία που δε θα αγωνίζεται για τις σύγχρονες ανάγκες της και τα δικαιώματά της, αλλά θα είναι παραστρατιωτικό μπουλούκι εξυπηρετώντας τις ανάγκες των λίγων, των εφοπλιστών, του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Με τον πόλεμο να εξελίσσεται στη γύρω περιοχή και μάλιστα με χώρες που οι ναζί εθνικιστές βρίσκονται στην εξουσία, τέτοιες «αποφάσεις» είναι επικίνδυνες για τον λαό μας


Η παρ’ ολίγον και τυπικά συναίνεση της Δημοτικής αρχής αλλά και η ΣΙΩΠΗ και ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ όλων των υπολοίπων παρατάξεων απέναντι στους φασίστες, έδειξε πως τελικός τους σκοπός ήταν και είναι: «που θα παν αυτά τα ψηφαλάκια»!ΚΚΕ Σερρών: Καλούμε τους Δημότες της Αμφίπολης αλλά και των υπολοίπων δήμων της ΠΕ Σερρών να επαγρυπνούν!


Να μη δώσουν βήμα σε όλους αυτούς τους φασίστες, και να γυρίσουν την πλάτη στις παρατάξεις που σκοπό έχουν την συνέχιση της πολιτικής που εξαθλιώνει τον λαό μας.

Να βγάλει συμπεράσματα από την πείρα του και να ενισχύσει στις 8 Οκτώβρη, όλα τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ στους Δήμους και την Περιφέρεια Σερρών.


Δυναμώνουμε τα ψηφοδέλτια Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αμφίπολης με επικεφαλής την Άντσιου Άννα, στη Νέα Ζίχνη με την Μπρούντζιου Ζωή, τη Βισαλτία με τον Τσομετζίδη Παναγίωτη, τη Σιντική με την Ιωαννίδου Μαρία, τον Εμ. Παππά με τον Νικητόπουλο Στέργιο, τις Σέρρες με επικεφαλή την Τούσκα Ελένη.


Για Δημάρχους δίπλα στο λαό, που προστατεύουν τα λαϊκά δικαιώματα και τις κατακτήσεις και λύνουν τα προβλήματα, που παλεύουν συλλογικά μαζί με τους Δημότες για την αναβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου, με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Που θα είναι «κόντρα» στα κοστολογημένα τους προγράμματα και τους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς της φτώχειας.


Χωρίς κρυφούς «ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ» , έντιμα και αταλάντευτα!

Άννα Άντζιου: Η ώρα των …μεγάλων λόγων, και η ώρα των …τίποτα έργων!

Δήμος Αμφίπολης: Αναντιστοιχία λόγων και έργων για τον Στέργιο Φραστανλή!

Views:

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Σαλαμίνα: Ξεσπά η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της – «Είναι...

«Μαμά μου, σώσε με...» - Διέψευσε όσα ισχυρίστηκε ο 71χρονος στους αστυνομικούς, δηλαδή ότι η 43χρονη είχε άλλη σχέση - Τι λέει η αδελφή...

Associated Press: Γιατί έρχεται ο Ερντογάν στην Αθήνα – Οικονομία, διμερείς σχέσεις και...

Η βελτίωση των σχέσεων με την Ελλάδα θα βοηθήσουν την Τουρκία στον κατευνασμό των τεταμένων σχέσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση Το Associated Press δημοσίευσε μια...

Δέσποινα Μοιραράκη: Εγώ είμαι μια παχουλή κι ώριμη γυναίκα, όλοι έχουμε ψυχή

«Δεν πρέπει να λένε σχόλια για τα άτομα με παραπάνω κιλά» ανέφερε Η Δέσποινα Μοιραράκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για τη μάχη της με τα...

Άγγελος Λάτσιος: Η εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα του

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο γιος της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram Ο Άγγελος Λάτσιος φωτογραφήθηκε ημίγυμνος στον καθρέφτη του. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Άγγελου...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Γερμανία: Μεγάλη φωτιά στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου – Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Σύμφωνα με τη Bild, την ώρα που οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τη φωτιά, δύο μικρά γκαζάκια εξερράγησαν Μια μεγάλη φωτιά ξέσπασε χθες σε χριστουγεννιάτικη...

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν η Σταμπουλή και άλλοι 29 Σερραίοι!

Την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν όχι µόνο ο Συντονιστής και ο αναπληρωτής του , αλλά και άλλα 30 µέλη της περιφερειακής ενότητας...

Λευκή ζεστή σοκολάτα ρόφημα έτοιμη σε 10’

Καθώς ο καιρός δροσίζει -με αργούς βέβαια ρυθμούς- αναζητούμε ζεστά ροφήματα. Και τι πιο comfort και χειμωνιάτικο από μια ζεστή σοκολάτα! Σας έχουμε την...

Συνέχισε να διαβάζεις