67ΧΡΟΝΗ ΠΑΛΕΥΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ!

Δοκίμασε κάθε πιθανή θεραπεία και το αποτέλεσμα ήταν να εξαντλήσει τον οργανισμό της και να μην έχει καμία απολύτως βελτίωση

Έκανε τρεις κύκλους χημειοθεραπειών και τέσσερις μεταμοσχεύσεις βλαστοκυττάρων, παρ’ όλα αυτά ο καρκίνος εξακολουθούσε να εξαπλώνεται. Της προκαλούσε αφόρητους πόνους στην πλάτη και πολλές υποτροπές.

Αποφάσισε λοιπόν να παραιτηθεί από όλες αυτές τις θεραπείες. Ακολούθησε μια έσχατη λύση που τυχαία βρήκε στο διαδίκτυο το 2011.

Άρχισε να παίρνει 8 γραμμάρια κουρκουμίνης κάθε μέρα σε μορφή δισκίου. Είναι η ουσία που περιέχεται στο μπαχαρικό του κουρκουμά και τα 8 γραμμάρια ισοδυναμούν περίπου με 2 κουταλιές της σούπας.

Τα δισκία με την κουρκουμίνη κοστίζουν περίπου 60 ευρώ για να καλύψουν ένα διάστημα 10 ημερών. Είναι αρκετά ακριβά και πολλοί θα σκέφτονται ότι είναι οικονομικότερος ο κουρκουμάς ως μπαχαρικό. Η διαφορά όμως είναι ότι ο κουζινικός κουρκουμάς περιέχει μόλις 2% κουρκουμίνη και θα ήταν αδύνατον να τρώει κανείς καθημερινά την ποσότητα που αντιστοιχεί στη δόση ενός δισκίου.

Η κ. Ferguson, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο πρώτη φορά το 2007, συνεχίζει να παίρνει κουρκουμίνη χωρίς κάποια άλλη περαιτέρω θεραπεία κι ο αριθμός των καρκινικών κυττάρων της είναι πια αμελητέος.

Οι γιατροί λένε ότι η περίπτωση της είναι η πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση στην οποία ένας ασθενής έχει αναρρώσει χρησιμοποιώντας το μπαχαρικό μετά τη διακοπή των συμβατικών ιατρικών θεραπειών.

Οι γιατροί της, από την εταιρεία Barts Health NHS Trust στο Λονδίνο, έγραψαν στο περιοδικό British Medical Journal Case Reports: “Από όσο γνωρίζουμε, αυτή είναι η πρώτη αναφορά στην οποία η κουρκουμίνη έχει επιδείξει αντικειμενική απόκριση σε προοδευτική νόσο».

Οι ειδικοί, με επικεφαλής τον Δρ Αμπάς Ζαΐντι, δήλωσαν ότι ορισμένοι ασθενείς με καρκίνο στο αίμα, έλαβαν συμπληρώματα διατροφής παράλληλα με τη συμβατική θεραπεία, ως εναλλακτική λύση στη βασική θεραπεία με αντιμυελωματικό φάρμακο.

Από τις αρχές του αιώνα, περισσότερες από 50 μελέτες έχουν συμπεριλάβει την κουρκουμίνη στην έρευνά τους (την χρωστική ουσία του κουρκουμά που του δίνει το φωτεινό κίτρινο χρώμα του.)

Έχει επίσης αποδειχθεί ότι βοηθάει στην ταχεία ανάκαμψη μετά από χειρουργική επέμβαση και θεραπεύει αποτελεσματικά την αρθρίτιδα. Ωστόσο, παρόλο που χρησιμοποιείται ευρέως στην ανατολίτικη ιατρική κι έχει μελετηθεί για τα αντιφλεγμονώδη και αντισηπτικά της αποτελέσματα, η κουρκουμίνη δεν συνταγογραφείται ευρέως, επειδή δεν έχει ποτέ δοκιμαστεί σε μελέτες μεγάλης κλίμακας.

Οι γιατροί λένε ότι η βιολογική δραστηριότητα της κουρκουμίνης είναι πράγματι αξιοσημείωτη, συμπεριλαμβανομένων των αντι-πολλαπλασιαστικών επιδράσεων της σε μια μεγάλη ποικιλία κυττάρων όγκου.

Ωστόσο, ο καθηγητής Jamie Cavenagh, τόνισε ότι μπορεί να μη λειτουργήσει ευεργετικά σε όλους τους ασθενείς.

Η κ. Ferguson είπε: «Ελπίζω ότι η ιστορία μου θα βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να μάθουν για τα εκπληκτικά οφέλη της κουρκουμίνης στην υγεία».

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here