6ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΑΛΕΣΕ 32 ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ!

Παιδάκι κάλεσε 32 συμμαθητές στα γενέθλιά του, δεν πήγε κανείς και έγινε viral στο διαδίκτυο

Ένας 6χρονος από την Αριζόνα κάλεσε τους 32 συμμαθητές του στα γενέθλια του αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς.

Η φωτογραφία με τον μικρό να στέκεται ολομόναχος σε ένα τραπέζι με πίτσες και αναψυκτικά έγινε viral στο διαδίκτυο και στάθηκε η αφορμή για να αποκτήσει ο Τέντι καινούριους φίλους!

Ο 6χρονος κάλεσε τους συμμαθητές του την Κυριακή σε πιτσαρία για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια του και δυστυχώς δεν εμφανίστηκε κανείς.

Η μητέρα του, Σιλ Ματσίνι έστειλε μια σπαραξικάρδια φωτογραφία στον τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC 15, στην οποία φαίνεται ο Τέντι να κάθεται μόνος του σε ένα τραπέζι γεμάτο πίτσες και αναψυκτικά.

Η Ματσίνι δήλωσε ότι είχαν σταλεί 32 προσκλήσεις προς τους συμμαθητές του Τέντι από το νηπιαγωγείο και τους γονείς τους ώστε να γιορτάσουν μαζί στην πιτσαρία και ότι μάλιστα είχε μιλήσει με κάποιους γονείς την προηγούμενη ημέρα που είπαν ότι θα πήγαιναν. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε κανείς.

Η φωτογραφία του Τέντι με τις πίτσες έγινε viral και πολλοί ήταν εκείνοι που του έστειλαν θερμές ευχές για τα γενέθλια του.

Μάλιστα, η ομάδα μπάσκετ της Αριζόνα Phoenix Suns προσκάλεσε επίσημα τον Τέντι να παρακολουθήσει τον αγώνα με τους Los Angeles Lakers.

«Πώς σου φαίνεται να γιορτάσεις με χιλιάδες ανθρώπους στο γήπεδό μας! Ολοδικά σου τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης #SunsVSLakers! Θα τα πούμε σύντομα!» ανέφεραν οι Suns στο Twitter. Ο Τέντι έλαβε επίσης πρόσκληση από την ομάδα ποδοσφαίρου Phoenix Rising να παρακολουθήσει έναν αγώνα της την Παρασκευή.

Η οικογένεια του Τέντι σχεδιάζει να γιορτάσει τα γενέθλια σήμερα το βράδυ, διαβάζοντας τις ευχές που εστάλησαν στην οικογένεια και αποδέχθηκε τις προσκλήσεις για τους αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι», δήλωσε η Ματσίνι, προσθέτοντας ότι το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι το πρώτο που θα παρακολουθήσει από κοντά ο Τέντι.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here