Τον ενημέρωσαν ότι έχει πεθάνει: Οδηγός νεκροφόρας πήγε στην αστυνομία και έμαθε ότι είναι και ο ίδιος νεκρός

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Μαλαισία, όπου ένας 71χρονος οδηγός γραφείου τελετών έμαθε πως έχει καταγραφεί ως νεκρός.

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο Low Choo Choonn πήγε στο αστυνομικό τμήμα να υποβάλει μια αναφορά με το όνομά του, αλλά οι αστυνομικές αρχές τον ενημέρωσαν πως έχει καταγραφεί στα αρχεία ως νεκρός.

Έτσι οι αρχές τον συμβούλεψαν να απευθυνθεί στο Εθνικό Τμήμα Μητρώου, αλλά ακόμα η κατάσταση φαίνεται πως δεν έχει διορθωθεί με αποτέλεσμα ο άνδρας να αντιμετωπίζει συνεχώς διαδικαστικά θέματα.

Για παράδειγμα φέτος ο 71χρονος δυσκολεύτηκε να βγάλει τα τέλη κυκλοφορίας του, αλλά στο τέλος κατάφερε να πείσει το Τμήμα Οδικών Μεταφορών να του δώσει παράταση για 18 μήνες.

«Εργάζομαι σε γραφείο τελετών τόσα χρόνια, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα με είχαν καταγράψει νεκρό» αναφέρει και προσθέτει «Ζητώ από το Εθνικό Τμήμα Μητρώου να επιταχύνει την ενεργοποίηση της ταυτότητάς μου. Βαρέθηκα με αυτό το μπλέξιμο, είμαι αρκετά μεγάλος για να πηγαινοέρχομαι στις αρμόδιες υπηρεσίες», ανέφερε με την υπόθεσή του να φτάνει στο τέλος της από την ημέρα που πήρε δημόσιες διαστάσεις.