Το αγοράκι που έκανε 13 χειρουργεία εξαιτίας της μητέρας του

Το αγοράκι που έκανε 13 χειρουργεία εξαιτίας της μητέρας του

Την προηγούμενη Παρασκευή μπήκε επίλογος σε μια απίστευτη ιστορία που ήρθε από το Τέξας των ΗΠΑ.

Μια μητέρα ενός 10χρονου παιδιού καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή, επέβαλε τον γιο της σε 320 επισκέψεις σε νοσοκομείο και 13 χειρουργεία, χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος.

Το δικαστήριο την φυλάκισε και της αφαίρεσε την επιμέλεια του παιδιού καθως την θεωρεί επικίνδυνη για την υγεία του μικρού.

Για 8 χρόνια ο μικρός μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, επειδή η μητέρα του έλεγε ψέματα για δήθεν συμπτώματα που είχε ο μικρός, όπως καρκίνος, μυϊκή δυστροφία, καρδιολογικά προβλήματα και κρίσεις.

Ο Christopher, που σήμερα είναι 10 ετών, εκτέθηκε σε ακτινοβολίες, παρουσίασε σήψη έξι φορές λόγω μολύνσεων από ενδοφλέβιους ορούς και εμφάνισε θρόμβους στο αίμα από περιττές θεραπείες.

Η μητέρα του είχε βάλει επίσης τους γιατρούς να βάλουν στον γιο της ένα σωλήνα σίτισης, ενώ υποχρέωνε το αγόρι να μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι.

Μάλιστα, η διαταραγμένη γυναίκα φέρεται να άλλαζε συνεχώς γιατρούς, ώστε κανείς να μην έχει πλήρη εικόνα για την υγεία του αγοριού της σε βάθος χρόνου.

Το παιδί σώθηκε χάρη στην επιμονή μια νοσοκόμας να αρνηθεί να χορηγήσει ένα φάρμακο στο παιδί και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here