Επικό: Δικηγόρος εμφανίστηκε σε virtual ακρόαση με πρόσωπο γάτας – Δεν μπορούσε να βγάλει το φίλτρο[βίντεο]

Ρεζίλι έγινε ένας δικηγόρος στο Τέξας, που ξέχασε κατά λάθος το φίλτρο γάτας κατά την διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης με έναν δικαστή και δεν μπορούσε να το αλλάξει,

απαντώντας μάλιστα στον δικαστή πως δεν είναι γάτα!

Ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει πολλές αστοχίες και ατυχίες από την χρήση υπολογιστών, καθώς πολλοί εργαζόμενοι παλεύονται να προσαρμοστούν στην τηλεργασία.

Τα περιστατικά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι δεκάδες και πολλοί γίνονται viral χωρίς να το επιδιώκουν.

Όπως συνέβη και με την μεταμόρφωση του δικηγόρου Ροντ Πόντον σε μικρό γατάκι που θα γίνει επίσης viral.

Ο δικαστής Ρόι Φέργκιουσον του 394ου περιφερειακού δικαστηρίου στο Τέξας απευθύνθηκε ευγενικά στην γάτα κατά την διάρκεια της βιντεοκλήσης, προτείνοντας μάλιστα στον δικηγόρο Ροντ Πόντον να αλλάξει τις ρυθμίσεις του Zoom.

Το στιγμιότυπο που συνέβη χθες, δημοσιεύτηκε στο κανάλι YouTube του δικαστηρίου.

«Κύριε δικαστή, δεν είναι γάτα!»
«Κύριε Πόντον, πιστεύω ότι έχει ενεργοποιήσει ένα φίλτρο στις ρυθμίσεις του βίντεο» είπε ο δικαστής.

Το μικρό, λευκό γατάκι φαινόταν λυπημένο, όταν μίλησε. «Μπορείτε να με ακούσετε κύριε δικαστή;» είπε ο Πόντον με το φίλτρο γάτας.

«Είμαι εδώ, ζωντανά, δεν είμαι γάτα» είπε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Ο δικαστής του απάντησε: «Μπορώ να σε ακούσω. Νομίζω πως είναι ένα φίλτρο…». «Είναι» απάντησε ο δικηγόρος / γάτα.

«Και δεν ξέρω πώς να το βγάλω. Έχω την βοηθό μου εδώ, προσπαθεί κι εκείνη αλλά είμαι έτοιμος να προχωρήσω. Είναι εδώ. Και δεν είμαι γάτα»

είπε ο Πόντον, με τον δικαστή να του απαντά: «Το βλέπω».

Πάντως ο δικαστής θέλησε να χρησιμοποιήσει το παράδειγμα ως μια διδακτική στιγμή. Γι’ αυτό και έγραψε στο Twitter: «Εάν ένα παιδί χρησιμοποίησε τον υπολογιστή σας, προτού μπείτε σε μια εικονική ακρόαση, ελέγξτε τις ‘επιλογές βίντεο Zoom’ για να βεβαιωθείτε ότι τα φίλτρα είναι απενεργοποιημένα.

Αυτές οι διασκεδαστικές στιγμές είναι ένα υποπροϊόν της αφοσίωσης των δικηγόρων στην εξασφάλιση ότι το σύστημα δικαιοσύνης συνεχίζει να λειτουργεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι το χειρίστηκαν με αξιοπρέπεια και ο φιλτραρισμένος δικηγόρος έδειξε απίστευτη χάρη. Αληθινός επαγγελματισμός!».