Πιθανότατα η καρδιά του Eriksen σταμάτησε (Τι είπε για την καριέρα του)

Σύμφωνα με τον Tapio Kallio, αθλητικό γιατρό στο Terveystalo Sport, ο Christian Eriksen πιθανότατα να υπέστη καρδιακή ανακοπή και αυτός ήταν ο λόγος που σωριάστηκε στο γήπεδο.

Φυσικά, είναι μια σοβαρή κατάσταση εάν η καρδιά δεν μπορεί να λειτουργήσει. Γι΄ αυτό είναι σημαντικό η ανάνηψη να μπορεί να ξεκινήσει γρήγορα και σωστά. Σε αυτήν την περίπτωση, φαίνεται ότι η ανάνηψη ήταν αποτελεσματική και ο ποδοσφαιριστής εισήχθη στο νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία και εξετάσεις.

Φάνηκε από τις αντιδράσεις πώς το ιατρικό προσωπικό δούλεψε γρήγορα πάνω από τον Eriksen. Λειτούργησαν άψογα σε μία τόσο ακραία κατάσταση.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η κατάσταση του Christian Eriksen έχει σταθεροποιηθεί και, σύμφωνα με τον Kallio, δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ανησυχία.

Δεν πρέπει να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τώρα. Φυσικά, δεν γνωρίζουμε ακριβώς τις λεπτομέρειες. Γενικά, οι ποδοσφαιριστές υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους υγείας. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου οι έλεγχοι.

Μπορεί να μην έχει πολύ σοβαρά καρδιακά ελαττώματα, αλλά φυσικά μπορεί να υπάρχει κάτι λάθος.

Η συμμετοχή του Έρικσεν στο Euro έχει αναμφισβήτητα τελειώσει. Σύμφωνα με τον Kallio, ενδέχεται να κινδυνεύει πλέον και η επαγγελματική καριέρα του αθλητή.

Το ερώτημα είναι τι προκάλεσε τελικά αυτήν την κατάσταση. Μπορεί να σημαίνει ότι στο μέλλον θα πρέπει να εξετάσει εάν θα είναι πλέον ικανός για επαγγελματική καριέρα 100%.

Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί εγκαίρως για περαιτέρω εξετάσεις… εκτιμά ο Kallio.