Γυναίκα με εγκεφαλική παράλυση γράφει βιβλία με τα χείλη της!!!

Η Γουάνγκ δεν πήγε σχολείο αλλά μπορεί να διαβάζει και να γράφει κινέζικα και ιαπωνικά

Εκτός από το να φιλούν και το να χρωματίζονται με κραγιόν, τι άλλο μπορούν να κάνουν τα χείλια; Η Γουάνγκ Τσιεντζίν, μια 26χρονη από το Τζετζιάνγκ στην επαρχία Τζιανγκσού της ανατολικής Κίνας, τα χρησιμοποιεί για να γράψει στον υπολογιστή. Γεννημένη με εγκεφαλική παράλυση λόγω έλλειψης οξυγόνου η Γουάνγκ δεν μπορεί να μιλήσει ή να κινήσει οτιδήποτε άλλο εκτός από το κεφάλι της.

grafei
grafei

Η Γουάνγκ δεν πήγε σχολείο αλλά μπορεί να διαβάζει και να γράφει κινέζικα και ιαπωνικά καθώς και να ψωνίζει μέσω διαδικτύου. Εκτός από όλα αυτά που ήδη φαίνονται δύσκολα για κάποιους, το εκπληκτικό είναι ότι η 26χρονη μπορεί και χρησιμοποιεί τα χείλια της για να γράψει στον υπολογιστή διαδικτυακή λογοτεχνία, με τα έργα της να έχουν ξεπεράσει ήδη τα 1,8 εκατομμύρια χαρακτήρες.

grafei

Η Γουάνγκ αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο ως συγγραφέας και ένα από τα έργα της έχει δεχτεί εκατοντάδες χιλιάδες «επισκέψεις» στο διαδίκτυο. Οι θαυμαστές της την αποκαλούν «άγγελο εξορισμένο από τον Ουρανό». Αφότου μερικά από τα μυθιστορήματά της δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο και η Γουάνγκ έγινε γνωστή στο αναγνωστικό κοινό, είναι δημόσιο πρόσωπο και έχει λάβει πολλά βραβεία.

grafei

Όταν την ρωτούν αν ποτέ παραπονιέται για την ζωή, εκείνη απαντά γράφοντας «δεν έχει νόημα να ανησυχείς για προβλήματα όταν έχεις τέτοια ζωή».

Μιλώντας για το μέλλον, οι γονείς της Γουάνγκ είπαν ότι εύχονται να βρεθεί ένας αξιόπιστος άνδρας να αναλάβει την φροντίδα της κόρης τους.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here