Μια ολόκληρη χώρα έχει κάνει λαικ σε αυτό το post της Kendall Jenner – Γιατί;

Πρόσφατα, το τηλεοπτικό κανάλι FXX πρόβαλλε το δεύτερο κύκλο της σειράς Dave.

Πρόκειται για μια χιουμοριστική εκδοχή της ιστορίας του σεναριογράφου Dave Burd, ο οποίος προσπαθεί να καθιερωθεί στην βιομηχανία του Hollywood και ως rapper με το ψευδώνυμο Lil’ Dicky.

Σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, ο Lil’ Dicky έχει κερδίσει ένα συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία ύστερα από μια viral καμπάνια που επινόησε και πήγε καλά, χωρίς να έχει όμως κάποιο σετ ολοκληρωμένων τραγουδιών στο ενεργητικό του.

Ο Lil’Dicky γνωρίζει την Kendall Jenner σε ένα pool party και φλερτάρουν, μέχρι που εκείνη του ρίχνει χυλόπιτα.

Στο σύμπαν της σειράς είναι δύο δημοφιλείς άνθρωποι, για τους οποίους ουδείς γνωρίζει επακριβώς τι έχουν κάνει για να είναι δημοφιλείς. Στην πραγματική ζωή, ο Dave Burd έχει γράψει μια αστεία τηλεοπτική σειρά και η Kendall Jenner στην καθημερινότητα της ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram όπως η παρακάτω.

Τι βλέπουμε: Η Kendall φοράει το μαγιό της και είναι μπροστά από μια πισίνα, ενώ σε απόσταση λίγων μέτρων, ξεχωρίζει και μια αμμουδιά, με πολύ εντυπωσιακά χρώματα.

Η Kendall γράφει ως συνοδευτική λεζάντα: «Εγκρίνω αυτό το σώμα, το νου και τη διάθεση».

Τι πραγματικά έχει συμβεί εδώ: Η Kendall Jenner έχει πραγματοποιήσει ρεκόρ likes σε ανάρτηση της. Για να πετύχει αυτό το ρεκόρ, πόζαρε με το μαγιό της μπροστά από μια πισίνα με φόντο μια θάλασσα.

Είναι αρκετά πιθανό μετά από αυτό το post, να βελτιώσει κατά πολύ τη διαπραγματευτική της ικανότητα ώστε να κλείνει εμπορικές συμφωνίες για να διαφημίζει προϊόντα, συνήθως έναντι αστρονομικής αμοιβής (23,3 εκατομμύρια τα ετήσια κέρδη της από το Instagram).

Είναι εξίσου πιθανό για την Kendall να συνεχίσει να ακολουθεί πιστά τη στρατηγική που την έχει κατατάξει ανάμεσα στους κορυφαίους ινφλουένσερ παγκοσμίως:

Να μην κάνει απολύτως τίποτα πρωτότυπο, ή και να μην κάνει τίποτα, γενικώς.

Απάντηση στο «γιατί» του τίτλου δεν είναι εύκολο να βρεθεί, εκτός από το γεγονός ότι το «τίποτα» της οικογένειας Kardashian έχει καταφέρει να πουλάει το βάρος του σε ατόφιο χρυσάφι.