Παντρεύεται η Μέγκαν Φοξ: Είπε «I Do» και ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου [Βίντεο]

Η Μέγκαν Φοξ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, Μασίν Γκαν Κέλι , μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο ράπερ σε ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media του ζευγαριού.

Η σχέση της Μέγκαν Φοξ με τον Μασίν Γκαν Κέλι μετράει ήδη 1,5 χρόνο ζωής και το καλοκαίρι έκαναν διακοπές στη Σαντορίνη ενώ τον Νοέμβριο βρέθηκαν μαζί στη Θεσσαλονίκη.

Παντρεύεται η Μέγκαν Φοξ: Είπε "I Do" και ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου [Βίντεο]

Οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι παντρεύονται και… ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου.

Στο βίντεο ο ράπερ γονατίζει και κάνει την πρόταση στη Μέγκαν Φοξ, η οποία γονατίζει συγκινημένη και τον φιλάει. Όπως έγραψε και η ίδια στο Instagram:

«Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ.

Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου».

Δείτε το βίντεο.

Η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι άρχισαν να βγαίνουν τον Μάρτιο του 2020, με την Φοξ να δηλώνει πως η σχέση τους είναι «το σωσίβιό της», αφού άλλαξε ως άνθρωπος και κατάλαβε πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από την εμφάνιση.

megan fox

Μάλιστα, έχει δηλώσει πως ο ράπερ είναι «η δίδυμη φλόγα της» και ότι «περίμενε μία αιωνιότητα για να τον συναντήσει».

megan fox

Η Μέγκαν Φοξ ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν, τον πρωταγωνιστή της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” αλλά χώρισαν τον Μάιο του 2020.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι 10 χρόνια και έχουν τρία παιδιά μαζί.

MEGAN FOX