Μελάνια Τραμπ: Θέλει να πάει σπίτι της – Εχει ξεκινήσει η μετακόμιση, πού θα μείνουν

Στα μέσα Νοεμβρίου η Μελάνια Τραμπ στάθηκε δημόσια στο πλευρό του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ, όταν αυτός άρχισε να αμφισβητεί τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών.

Η κατάσταση ωστόσο άλλαξε σταδιακά καθώς η ίδια φέρεται να προσπάθησε να τον πείσει να αποδεχτεί το αποτέλεσμα και να προχωρήσουν παρακάτω.

Τώρα, έχοντας περίπου 40 ημέρες ακόμη ως Πρώτη Κυρία, η Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με το CNN, σε πριβέ συζητήσεις έχει ζητήσει από το προσωπικό στον Λευκό Οίκο να μάθει τι μπορεί να περάσει στην κατοχή της από πλευράς προϋπολογισμού και αντικειμένων και να το πάρει μαζί της φεύγοντας από την Ουάσιγκτον.

Η Μελάνια, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, ασχολείται κυρίως με το να δει τι αντικείμενα θα πάνε στην οικία της οικογένειας στη Νέα Υόρκη, τι θα πάει σε αποθήκες και τι θα πάρουν μαζί τους στο Mar-a-Lago της Φλόριντα όπου σκοπεύει να αποσυρθεί ο Τραμπ μετά την 20η Ιανουαρίου.

Θέλει μόνο να πάει σπίτι της

«Απλά θέλει να πάει σπίτι της» αναφέρει πηγή κοντά στην Μελάνια Τραμπ. Μάλιστα, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ τοποθετήθηκε και σε πριβέ συζητήσεις για το ενδεχόμενο να βάλει ξανά υποψηφιότητα για το 2024, με το σχόλιό της να είναι χαρακτηριστικό: «Αυτό μπορεί να μην εξελιχθεί καλά»…

Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα ξανά το 2024, τα πράγματα δεν θα πάνε και τόσο καλά αναφορικά με την σχέση του με την Μελάνια Τραμπ

Για την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο και την επόμενη ημέρα στη ζωή της, η Μελάνια έχει στο πλευρό της την Μάρσια Λι Κέλι, η οποία με την εμπειρία της θεωρεί πως θα την βοηθήσει να περάσει στην επόμενη ημέρα και την ζωή μακριά από την Πρώτη Κατοικία.

Η Μελάνια μάλιστα φέρεται να της ζήτησε να μάθει διακριτικά από την Δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου αν προβλέπονται κονδύλια για την μετέπειτα ζωή μιας Πρώτης Κυρίας.

Οπως αναφέρει το δίκτυο, για έναν πρώην πρόεδρο προβλέπονται κάποια προνόμια, όπως προϋπολογισμός για την δημιουργία επίσημου γραφείου, κάλυψη εξόδων σε ταξίδια κ.α., για την Πρώτη Κυρία δεν προβλέπεται τίποτα.

Το μόνο που μπορεί να εισπράξει από την θέση της ως Πρώτη Κυρία, είναι το ποσό των 20.000 ανά έτος, το οποίο όμως μπορεί να εισπράξει μόνο εφ’ όσον… μείνει χήρα. Ηδη πάντως, αναφέρουν πηγές από τον Λευκό Οίκο, έχει ξεκινήσει η διαδικασία απογραφής των προσωπικών αντικειμένων και των επίπλων που ανήκει στο προεδρικό ζεύγος.

Σκέφτεται την συγγραφή βιβλίου η Μελάνια Τραμπ

Ενα άλλο βήμα που φέρεται να σκέφτεται να κάνει μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο, είναι η συγγραφή ενός βιβλίου. Οπως τονίζει το CNN, το γεγονός ότι τα βιβλία της Μισέλ Ομπάμα και της Λόρα Μπους έγιναν best seller, έχουν κάνει την Μελάνια να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πράξει το ίδιο, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για ένα βιβλίο με απομνημονεύματα από τον Λευκό Οίκο.

Αντίθετα, στις σκέψεις της είναι να γράψει ένα βιβλίο που θα επικεντρώνεται στην φιλοξενία του Λευκού Οίκου και θα περιέχει κυρίως φωτογραφίες από τους χώρους της Πρώτης Κατοικίας. Ηδη μάλιστα έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με εκδοτικό οίκο.

Έτοιμη για την ζωή στην Φλόριντα η Μελάνια Τραμπ

Η Μελάνια Τραμπ πλέον προετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα στο Mar-a-Lago, όπως αναφέρει πηγή κοντά στην Πρώτη Κυρία, μαζί με τον 14χρονο γιο της Μπάρον ο οποίος θα τελειώσει το σχολείο στην Φλόριντα.

Αν και ακόμη ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει δώσει την συγκατάθεσή του, η Μελάνια ήδη στέλνει αντικείμενα στην επόμενη κατοικία τους, αλλά και στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη, επιμένει η πηγή στο CNN.

President Donald Trump’s Mar-a-Lago estate is seen from the media van in the presidential motorcade in Palm Beach, Fla., Saturday, March 24, 2018, en route to Trump International Golf Club in West Palm Beach, Fla. (AP Photo/Carolyn Kaster)

Στην κατοικία που βρίσκεται στην Φλόριντα, βρίσκεται ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες ο Ταμ Καναλικάμ, διακοσμητής της οικογένειας από το 2017, κάνοντας τις απαραίτητες εργασίες για να φιλοξενήσει την οικογένεια Τραμπ μετά την 20η Ιανουαρίου.

Βαψίματα, ανακαινίσεις σε μπάνιο και άλλα δωμάτια έχουν ήδη ξεκινήσει, σε ένα γενικό λίφτινγκ που γίνεται ώστε να είναι έτοιμη κατοικία στην ώρα της.

«Θα είναι σαν να ζει μόνιμα σε ένα ωραίο ξενοδοχείο» αναφέρει o Λόρενς Λίμερ, συγγραφέας του βιβλίου για το «παλάτι» του Τραμπ στην Φλόριντα. Ωστόσο, με τόσο κόσμο να πηγαινοέρχεται στο γκολφ της εγκατάστασης και μπροστά από το σπίτι, θα είναι κάτι που θα κάνει τον Ντόναλντ και την Μελάνια «να αισθάνονται άβολα» και η Λίμερ θεωρεί πως θα ήταν προς όφελός τους να κρατήσουν όλη την εγκατάσταση αποκλειστικά για τον εαυτό τους.

Ηδη πάντως τον χώρο επεξεργάζονται άνδρες των μυστικών υπηρεσιών που θα φρουρούν τον πρώην πρόεδρο για πολλά χρόνια.

Στο Mar-a-Lago περνούσαν συχνά χρόνο οι γονείς του Τραμπ και το ίδιο αναμένεται να κάνουν πλέον και οι γονείς της Μελάνια καθώς θα έχουν δικά τους δωμάτια, σε μικρή απόσταση από τα ιδιαίτερα διαμερίσματα της οικογένειας του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ.

Δείτε ακόμα για τον Ντόναλντ Τραμπ