Ο JUSTIN TIMBERLAKE ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Την αγάπη που τρέφει για τα παιδιά δείχνει με κάθε ευκαιρία ο Justin Timberlake.

Ο Justin Timberlake χαροποίησε ιδιαίτερα τους ασθενείς σε παιδιατρικό νοσοκομείο του Τέξας.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής έκανε ένα διάλειμμα από την περιοδεία του «Man Of The Woods» και επισκέφθηκε τους μικρούς ασθενείς στο νοσοκομείο Metodist του HCA Healthcare στο Σαν Αντόνιο και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Tην περασμένη εβδομάδα διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με τα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, κάποια από τα οποία είναι στα κρεβάτια και κρατάνε κάρτες που γράφουν «JT See me!» (Justin Timberlake, δες με!) καλώντας τον τραγουδιστή να τους επισκεφθεί και κάποια να χορεύουν υπό τους ήχους της επιτυχίας του «Can’t Stop The Feeling!».

Τελικά ο τραγουδιστής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και επισκέφθηκε το νοσοκομείο.

Στις φωτογραφίες με τους μικρούς ασθενείς, που ενθουσιάστηκαν με την εκπλήρωση της επιθυμίας τους, ένα κορίτσι κρατά κάρτα που αναγράφει «JT Saw me!» (Ο Justin Timberlake με είδε!).

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Justin Timberlake που επισκέφθηκε τα καταπληκτικά παιδιά μας και τις οικογένειες τους», έγραψε το νοσοκομείο σε μία ανάρτηση στο Facebook.

Θέλουμε επίσης να πούμε ένα ευχαριστώ σε εσάς που βοηθήσατε να γίνει αυτό δυνατό μέσα από την κοινοποίηση και τα likes στο βίντεό τους.»

Τον Ιούνιο, ο Justin Timberlake είχε επισκεφθεί μαθητές που επέζησαν από την ένοπλη επίθεση σε Λύκειο της Σάντα Φε στο Τέξας, στην οποία σκοτώθηκαν δέκα άτομα (οκτώ μαθητές και δύο καθηγητές) και τραυματίστηκαν 13.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here