Πατέρας Έβαλε Τον Γιο Του Να Πάει Με Τα Πόδια Στο Σχολείο Για Να Τον Τιμωρήσει Που Έκανε Μπούλινγκ Σε Συμμαθητές Του

Το διαδίκτυο επαινεί την απόφαση ενός πατέρα που αποφάσισε να τιμωρήσει το γιο του επειδή ασκούσε μπούλινγκ σε έναν συμμαθητή του.

Ενώ κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι η συγκεκριμένη μέθοδος διαπαιδαγώγησης μπορεί να είναι λίγο σκληρή, ωστόσο είναι ένα μάθημα που ο γιος αυτού του άντρα δεν πρόκειται να ξεχάσει. Όχι, τουλάχιστον, σύντομα.

Ο 10χρονος γιος του Bryan Thornhill αποβλήθηκε από το σχολικό επειδή ασκούσε μπούλινγκ σε έναν συμμαθητή του, γι’ αυτό ο πατέρας του τον άφησε να πάει μέχρι το σχολείο με τα πόδια μες τη βροχή για να τον τιμωρήσει. Ο Thornhill τον ακολούθησε, όμως δεν τον μετέφερε με το αυτοκίνητο επειδή ήθελε να δείξει στο γιο του πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό.

“Γεια σας παιδιά,” λέει ο πατέρας στο βίντεο,” Ο γιος μου δεν ήταν καλό παιδί στο σχολικό επειδή κορόιδευε έναν συμμαθητή του, γι’ αυτό πρέπει τώρα να διανύει όλη τη βδομάδα κάθε μέρα 1,6 χιλιόμετρα γιατί πηγαίνει με τα πόδια στο σχολείο.”

“Απ΄ότι φαίνεται, η τιμωρία κάνει δουλειά, αφού ο δάσκαλός του μου είπε πως η συμπεριφορά του γιου μου βελτιώθηκε αυτή την εβδομάδα.”

“Αυτή την εβδομάδα δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα ενώ την προηγούμενη ήταν εκτός ελέγχου” είπε ο Thornhill.

“Θέλω να βεβαιωθώ ότι ο γιος μου θα έχει από δω και στο εξής καλή συμπεριφορά στο σχολείο και δεν θα ενοχλήσει άλλη φορά τους συμμαθητές του.”

Το μάθημα, λέει ο Thornhill, είναι για όλους μας – όχι μόνο για τον άτακτο γιο του.

“Να μάθετε τρόπους στα παιδιά σας, μην είστε φίλοι μαζί τους. Αυτό ακριβώς χρειάζονται τα παιδιά στις μέρες μας.”

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here