ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΗ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΡΑΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ!

Το περιστατικό έγινε στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ και έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Μεγάλες αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει στις ΗΠΑ το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του σχολικού πρωταθλήματος πάλης στο Νιου Τζέρσεϊ, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό παλαιστή που είχε ράστα μαλλιά.

Όταν έφτασε η στιγμή του Άντριου Τζόνσον να αγωνιστεί, ενημερώθηκε από τον διαιτητή οτι έπρεπε να κόψει τα μαλλιά του, διαφορετικά θα ήταν αναγκασμένος να τον αποβάλει. Κι αυτό παρότι οι κανονισμοί δεν λένε αυτό ακριβώς… Οι κανονισμοί επιτρέπουν την φυσική τρίχα, ενώ σε περιπτώσεις σαν και την συγκεκριμένη δίνουν την δυνατότητα στον αθλητή να αγωνιστεί με προστατευτικό κάλυμμα στο κεφάλι.

Ο Άλον Μαλόνεϊ όμως δεν έδωσε τέτοια επιλογή στο νεαρό, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά του επιτόπου. Στο video μάλιστα φαίνεται η στιγμή που μία γυναίκα τον κουρεύει, ενώ ακολουθεί νίκη που κατάφερε να πάρει αμέσως μετά.

Όπως έγινε γνωστό, ο συγκεκριμένος διαιτητής στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ρατσιστική συμπεριφορά, οδηγώντας πολλούς στη σκέψη πως ο δικαστής φέρθηκε άδικα απέναντι στον Άντριου Τζόνσον επειδή είναι είναι μαύρος.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here