ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ: ΑΝΟΙΞΕ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ!

Φως στο σατανικό σχέδιο δολοφονίας μιας γυναίκας από τον άνδρα της, που βύθισε το σκάφος τους ενώ έκαναν ταξίδι του μέλιτος στην Καραϊβική

Φως στο σατανικό σχέδιο δολοφονίας μιας γυναίκας από τον άνδρα της, που βύθισε το σκάφος τους ενώ έκαναν ταξίδι του μέλιτος στην Καραϊβική, προκειμένου να φανεί ο θάνατός της ως τραγικό ατύχημα ο θάνατός της ρίχνουν νέες φωτογραφίες.

Ο Βρετανό-Αυστραλός Λιούς Μπένετ ομολόγησε ότι σκότωσε την ηλικίας 41 ετών γυναίκα του Ιζαμπέλα Χέλμαν και οι εισαγγελείς, που παρουσίασαν τις επίμαχες φωτογραφίες από το σαμποτάζ στο σκάφος στη δίκη του κατηγορούμενου, επιδιώκουν τώρα να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή. Το FBI κατηγόρησε τον Μπένετ ότι βύθισε το πλοίο για να κληρονομήσει την περιουσία της άτυχης γυναίκας του.

Στις 15 Μαίου του 2017 κι αφού είχαν ξανοιχτεί στο πέλαγος ο Μπένετ άνοιξε τις θυρίδες διαφυγής και κατέστρεψε τις δίδυμες καρίνες του καταμαράν με το οποίο έκανε ταξίδι του μέλιτος με τη γυναίκα του. Στη συνέχεια εξέπεμψε SOS λέγοντας ότι το “Surf Into Summer”, όπως λεγόταν το σκάφος, βυθιζόταν και η γυναίκα του αγνοείτο. Ο Μπένετ υποστήριξε ότι το καταμαράν προσέκρουσε σε κάποιο άγνωστο αντικείμενο ενώ εκείνος βρισκόταν στην καμπίνα κι ότι όταν ανέβηκε στο κατάστρωμα το σκάφος έμπαζε νερά κι η γυναίκα του είχε εξαφανιστεί.

Στη φωτογραφία της Αμερικανικής Ακτοφυλακής διακρίνεται ανοικτή η θυρίδα διαφυγής κάτω από την ίσαλο γραμμή του καταμαράν, που θα έπρεπε να είναι κανονικά κλειστή.

Τον διέσωσε η αμερικανική Ακτοφυλακή κάπου ανάμεσα στην Κούβα και τις Μπαχάμες ενώ έπλεε πάνω σε σωσίβια λέμβο με τις αποσκευές του, κλεμμένα ασημένια νομίσματα και προμήθειες. Η σορός της άτυχης γυναίκας του δεν βρέθηκε ποτέ κι ο Μπένετ υποστήριξε ότι δεν είχε ιδέα τι τις συνέβη, υποστηρίζοντας ότι μάλλον παρασύρθηκε κατά την βύθιση του καταμαράν. Όταν επέστρεψε στις ΗΠΑ πήρε την κορούλα του ζευγαριού, Εμίλια, στη Βρετανία, απαγορεύοντας στην οικογένεια της γυναίκας του να δει το παιδί. Στη συνέχεια ζήτησε από δικαστήριο στη Φλόριντα να κηρύξει νεκρή τη γυναίκα του ώστε να κληρονομήσει το διαμέρισμα που ήταν στο όνομά της, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Μια τεράστια τρύπα διακρίνεται στη μία από τις δύο καρίνες του καταμαράν στη φωτογραφία της Αμερικανικής Ακτοφυλακής

Σύμφωνα με το FBΙ οι θυρίδες διαφυγής στο σκάφος κάτω από την ίσαλο γραμμή είχαν ανοιχτεί ενώ οι ζημιές στο κύτος του είχαν προκληθεί εκ των έσω. Ο εισαγγελέας ζήτησε από το δικαστήριο να επιβάλει τη μέγιστη δυνατή ποινή. «Το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος μάζεψε όλα αυτά τα πράγματα στη σωσίβια λέμβο, αντί να ψάξει επιμελώς για τη γυναίκα του ήταν ένας από τους λόγους που η Πολιτική Αγωγή ζητά να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών», τόνισε. Η ετυμηγορία αναμένεται να ανακοινωθεί στις 29 Ιανουαρίου στο Μαϊάμι.

Η σχέση του ζευγαριού περνούσε από 40 κύματα πριν τον φόνο της γεννημένης στην Κολομβία Χέλμαν. Σε SMS της η άτυχη γυναίκα ανέφερε ότι είχε αλλάξει η συμπεριφορά του άνδρα της απέναντί της μετά τη γέννηση της κόρης τους το 2016 κι ότι ήταν οργισμένος μαζί της. Κι αυτό σύμφωνα με τους εισαγγελείς ήταν ένα από τα κίνητρα της δολοφονίας, ώστε ο Μπένετ να ξεφορτωθεί τη γυναίκα του, να κληρονομήσει την περιουσία της και να ζήσει όπως επιθυμούσε.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here