Τον παράτησε γιατί δεν μπορούσε να την πάει σινεμά αλλά πήρε την εκδίκησή του

Πως μπορεί να κρατήσει κάποιος για επτά χρόνια τόση πίκρα για έναν χωρισμό; Αρκετοί μάλλον είναι η απάντηση. Και μάλιστα είναι διατεθειμένοι να προβούν σε ακρότητες για να αποδείξουν ότι αδικήθηκαν ή ότι είχαν από την αρχή δίκιο. Τουλάχιστον αυτό έκανε ένας Κινέζος πριν λίγα χρόνια, για να «εκδικηθεί» την πρώην κοπέλα του που τον παράτησε.

Γιατί τον παράτησε; Ο Hu Xiaoyun δεν είχε χρήματα για να αγοράσει δυο εισιτήρια για να πάνε μαζί στο σινεμά. Έτσι η κοπέλα του μετά από λίγο καιρό έκρινε πως είχε αρκετούς λόγους για να τον παρατήσει. Ωστόσο εκείνος δεν το ξέχασε ποτέ. Και επτά χρόνια αργότερα, πήρε την εκδίκηση του.

Για να το κάνει αυτό, ξόδεψε τον μισό μισθό του, που πλέον έφτανε τα 40.000 δολάρια.

Ναι, μέσα σε επτά χρόνια είχε καταφέρει να βγάζει αρκετά. Τι έκανε λοιπόν; Αγόρασε όλα τα εισιτήρια σε δυο αίθουσες IMAX σε σινεμάγια να της δείξει ότι έκανε τεράστιο λάθος που τον παράτησε. Για την ιστορία και οι δυο αίθουσες εκείνη την εποχή πρόβαλαν το «Transformers 4».

«Ήμουν τόσο φτωχός στο 4ο έτος του πανεπιστημίου το 2007, που δεν μπορούσα να αγοράσω δυο εισιτήρια για σινεμά» είχε γράψει στο Weibo. Η πρώην κοπέλα του τον παράτησε λέγοντάς του ότι θα είναι πάντα φτωχός. Βέβαια, αυτό τον έκανε να πεισμώσει και να πετύχει μέσα σε λίγα χρόνια.

Έτσι, μετά από επτά χρόνια, αφού ποτέ δεν το ξέχασε όλο αυτό, πήρε την απόφαση να κάνει αυτή την κίνηση.

Προέτρεψε λοιπόν τον κόσμο στο διαδίκτυο να μοιραστεί την ιστορία «μέχρι να την δει εκείνη» και υποσχέθηκε πως όποιος το κάνει θα πάρει δωρεάν εισιτήρια για την ταινία. Μάλιστα, ανέβασε και πειστήρια από τα εισιτήρια που είχε αγοράσει.

Μετά από αυτό, ο Hu Xiaoyun αποκάλυψε ότι η πρώην του τον πήρε τηλέφωνο και πως οι δυο τους έλυσαν το μεταξύ τους θέμα, αλλά δεν υπήρξε κάποια περίπτωση να είναι ξανά μαζί, όπως ανέφερε. «Της είχα υποσχεθεί όταν γνωριστήκαμε, πως αν έφυγε μια ημέρα, θα έβαζα όλον τον κόσμο να την ψάχνει», είπε και μάλλον κράτησε άκομψα την υπόσχεσή του.

Οι άνθρωποι μπορούν να φτάσουν στα άκρα για να τα ξαναβρούν με τους πρώην τους και αυτό που έκανε ο Hu, σίγουρα βρίσκεται κοντά στις κορυφαίες πράξεις. Πολλοί έχουν γράψει για τους τρόπους που μπορείς να φτιάξεις ξανά μια σχέση, αλλά όπως έχει αποδειχθεί, το να γίνεις πλούσιος ή έστω ευκατάστατος δεν φτάνει. Θέλει πολλά περισσότερα…

Δείτε επίσης