Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Θέλουμε τη Θεσσαλονίκη πρωταγωνίστρια!

Σήμερα η έκθεση αποτελεί μια προστιθέμενη αξία για τον τόπο και φυσικά μια ανάσα τόσο οικονομική όσο και πολιτική.

Θέλουμε τη Θεσσαλονίκη να πρωταγωνιστήσει, όπως πραγματικά της αξίζει και αυτό το κάνουμε πράξη ανέφερε ο Υπουργός Κώστας Αχ. Καραμανλής κατά τη παρουσία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο δικό του περίπτερο αυτό των Υποδομών και Μεταφορών. 

📌🔵Κώστας Αχ. Καραμανλής: Θέλουμε η Θεσσαλονίκη να πρωταγωνιστήσει όπως πραγματικά της αξίζει!

Σύμφωνα με τον Υπουργό “Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο του σχεδιασμού της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και βέβαια και του Υπουργείου μας. Για αυτό βέβαια έδωσε το παρών και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που ξεναγήθηκε από τους Καραμανλή και Καραγιάννη στους τομείς των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, του ΟΣΕ, του ΟΣΕΘ και του ΟΑΣΘ καθώς στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ κατά την εναρκτήρια ημέρα της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε φυσικά στο Μετρό Θεσσαλονίκης, αρμοδιότητα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. 

Την ιδιαίτερη χαρά του εξέφρασε κατά τη παρουσία του στη ΔΕΘ ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας που βλέπει σημαντικά έργα υποδομών να γίνονται στη πόλη του. 

Στο περίπτερο 15 που βρίσκεται το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος που ξεναγήθηκε από τον Διευθύνων Σύμβουλο της “ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ” κ. Κωνσταντίνο Κουτσούκο και ενημερώθηκε για τα έργα που πραγματοποιεί, στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

📚🏠Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής πραγματοποίησε τα εγκαίνια στο Νέο Δημοτικό Σχολείο στο Νέο Σούλι!

Η δουλειά βέβαια δεν σταματάει καθώς όπως αναφέρει ο Σερραίος πρόεδρος του ΟΣΕΘ Γιάννης Καλογερούδης “Προσπαθούμε υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών να πετύχουμε μια ανάταξη των συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη”.

Κατ’ αυτό το τρόπο να υπάρχουν στο τέλος του 2023 σε πλήρη λειτουργία το Μετρό Θεσσαλονίκης αλλά και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον ΟΑΣΘ. 

Το πλήθος των μεγάλων έργων που έχουμε σχεδιάσει και υλοποιούμε στην ευρύτερη περιοχή, η αποφασιστικότητά μας να ξεμπλοκάρουμε σημαντικές υποδομές, όπως το Μετρό Θεσσαλονίκης και η προσήλωσή μας να προχωρήσουμε γρήγορα με όλα αυτά τα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι το ενδιαφέρον μας για τη Θεσσαλονίκη δεν είναι ευκαιριακό, αλλά σταθερό και γνήσιο καταλήγει ο Υπουργός Κώστας Καραμανλής. 

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version