Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Αποσύρονται από τις εκλογές του Ιουνίου και στηρίζουν ΚΚΕ οι «Κ.Ο.Τ.Ε.Σ» -Η ανακοίνωσή τους

Δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ, το οποίο, με ανακοίνωσή του, καλεί τους ψηφοφόρους του να στηρίξουν το ΚΚΕ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ (Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση) έλαβε 11.517 ψήφους, ήτοι το 0,2% των ψήφων στην Επικράτεια.

Με ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Λούβρος -υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019- καλεί τους ψηφοφόρους να στηρίξουν εκλογικά το ΚΚΕ «που σταθερό στις αξίες και τη δράση του αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας».

Εκλογές Ιουνίου: Στηρίζουν ΚΚΕ οι… Κ.Ο.Τ.Ε.Σ


Ολόκληρη η ανακοίνωση του Νίκου Λούβρου:

«Το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ ευχαριστεί τους χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές και τους υποψηφίους μας. Δυστυχώς όμως δεν θα πάρουμε μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου διότι το θεωρούμε άσκοπο.


Καλούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, διατηρώντας τις διαφορές μας σε βασικά ή επι μέρους ζητήματα, να στηρίξουμε εκλογικά το ΚΚΕ που, σταθερό στις αξίες και τη δράση του, αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας.


Σε προσωπικό επίπεδο, με τη συμπόρευση με το ΚΚΕ θέλω να τιμήσω τον πατέρα μου, Βασίλη, καπετάνιο του ΕΛΑΣ (ΑΙΑΣ Ο ΣΑΙΝΗΣ) και τον αγαπημένο θανόντα φίλο μου Μιχάλη Σπυριδάκη, έναν γνήσιο κομμουνιστή, αγωνιστή.


Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
Νίκος Λούβρος».

Εκλογές 2023: Μπογδάνος- Λατινοπούλου αλλάζουν όνομα στα κόμματά τους για τις δεύτερες κάλπες

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version