Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Παναγιώτης Κοτρώνης: Η αρμοδιότητα των αντιπλημμυρικών έργων εξακολουθεί να είναι στο Δήμο Σερρών!

kotronis niktopatis neaserres e vima gefira sigis tseliou
kotronis niktopatis neaserres e vima gefira sigis tseliou
Μοιράσου το...

Συμπληρώνεται ήδη ένας χρόνος από την περυσινήκαταστροφική πλημμύρα στην περιοχή της Σιγής και ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή στην καλύτερη περίπτωση αδιαφορεί και στη χειρότερη εμπαίζει τους Σερραίους πολίτες.

Πέρυσι τέτοιες ημέρες έκπληκτοι οι αιρετοί μας άρχοντες έβλεπαν τα ορμητικά νερά να καταστρέφουν περιουσίες (από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα) και τα απέδιδαν ή στα ακραία καιρικά φαινόμενα ή στον λίγο χρόνο που είχαν για να προετοιμαστούν ως νέα δημοτική αρχή.

Εν μέρει είχαν δίκιο ως προς το δεύτερο.

Τάδε έφη ο Παναγιώτης Κοτρώνης για την πλημμύρα στην Σιγής που επιμένει πως η αρμοδιότητα των αντιπλημμυρικών έργων εξακολουθεί να είναι στο δήμο Σερρών με βάση το ΦΕΚ του 2012, που εκδόθηκε μετά από αίτημα του ίδιου του δήμου (υπάρχει διαβεβαίωση γραπτή του αρμόδιου υπουργείου).

Γιώργος Νυκτοπάτης: Για πρώτη φορά οι κάτοικοι θα αισθανθούν ασφάλεια στην περιοχή

Στην απάντησή του ο κ. Νυκτοπάτης αναφέρετε τόσο στο χρόνο αδιαφορίας για τον χείμαρρο της κοιλάδας Αγίων Αναργύρων”.

Σας απαντώ και πάλι ότι πρέπει να έχετε γερό στομάχι γιατί η πόλη μας κάθε μέρα θα γίνεται πιο όμορφη και πιο λειτουργική.

panagiotis grigoriadis

Άμεσα ξεκινάει το έργο της συντήρησης της γέφυρας και της διαμόρφωσης των πρανών του ρέματος και είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένα αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή σε ένα μήκος διακοσίων μέτρων κοντά στην γέφυρα ανάντι και κατάντι παρά τις δικές σας εκτιμήσεις για το αντίθετο.

Για πρώτη φορά οι κάτοικοι θα αισθανθούν ασφάλεια στην περιοχή.

Η μελέτη του έργου βρίσκεται και στην σελίδα του Δήμου Σερρών.

Η δίμηνη καθυστέρηση οφείλεται στην σημαντική προσθήκη αυτή, πέρα από την προστασία της γέφυρας, όπως εξήγησα και στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από ερώτηση της κυρίας Χαραλαμπίδου και του κυρίου Γεωργούλα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη αλλά και εσείς και ένας δημοτικός σύμβουλος δεν θέλετε να το καταλάβετε.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version