Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Λευτέρης Αβραμάκης: Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην αποζημίωση των πρώην ανταποκριτών ΟΓΑ

Τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην καταβολή της εφάπαξ αποζημίωσης που δικαιούνται οι πρώην ανταποκριτές του ΟΓΑ στην ΠΕ Σερρών καταγγέλλει με ερώτησή του στη Βουλή ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, με τη συνυπογραφή 24 ακόμη Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.. 

Οι Βουλευτές τονίζουν ότι έχουν περάσει ήδη 14 μήνες από όταν αποφασίστηκε η παύση των ανταποκριτών του ΟΓΑ στην ΠΕ Σερρών χωρίς όμως να έχει ακόμα αποδοθεί στους δικαιούχους πρώην ανταποκριτές του ΟΓΑ η αποζημίωση που δικαιούνται. 

Το γεγονός μάλιστα ότι δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση των δικαιούχων για τους λόγους της μεγάλης αυτής καθυστέρησης καθιστά έκθετο για πολλοστή φορά το «επιτελικό κράτος». 

Οι Βουλευτές ζητούν από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων να αιτιολογήσει τους λόγους της επιτελικής αυτής καθυστέρησης καθώς και ν δεσμευτεί για το χρονοδιάγραμμα απόδοσης της εφάπαξ αυτής αποζημίωσης που δικαιούνται οι πρώην ανταποκριτές του ΟΓΑ. 

Την ερώτηση του Λευτέρη Αβραμάκη συνυπογράφουν οι: Αλεξιάδης Τρύφων, Αραχωβίτης Σταύρος, Αυλωνίτης Αλέξανδρος, Βαρδάκης Σωκράτης, Βέττα Καλλιόπη, Γιαννούλης Χρήστος, Γκαρά Νατάσα, Θραψανιώτης Μανόλης, Καλαματιανός Διονύσης, Καφαντάρη Χαρά, Κόκκαλης Βασίλης, Μάλαμα Κυριακή, Μάρκου Κώστας, Μπάρκας Κώστας, Μωραΐτης Θάνος, Παπαδόπουλος Σάκης, Παπαηλιού Γιώργος, Παπανάτσιου Κατερίνα, Πούλου Γιώτα, Σαρακιώτης Γιάννης, Σκούφα Μπέττυ, Συρμαλένιος Νίκος, Τζάκρη Θεοδώρακαι Φάμελλος Σωκράτης.

Λευτέρης Αβραμάκης: Λευκή πετσέτα στην ακρίβεια ρίχνει η κυβέρνηση της ΝΔ

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version