Βασίλη όταν ο Κασσελάκης μιλάει για τον «πρωθυπουργό της νέας εποχής», μπας και εννοεί τον εαυτό του;

Λευτέρης Αβραμάκης: Να ενισχυθεί με προσωπικό η αστυνομία στη Π.Ε. Σερρών!

Μοιράσου το...

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, ζητώντας την ενίσχυση με προσωπικό των αστυνομικών δυνάμεων στην Π.Ε. Σερρών κατά τις προσεχείς τακτικές μεταθέσεις.


Ο Βουλευτής Σερρών, τονίζει ότι παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις σε αντίστοιχη ερώτηση που είχε καταθέσει το περασμένο έτος, το ανθρώπινο δυναμικό της Αστυνομίας στην Π.Ε Σερρών παραμένει ουσιαστικά το ίδιο χωρίς να λαμβάνει ενίσχυση ενώ οι ενδεχόμενες αποχωρήσεις στελεχών λόγω συνταξιοδότησης μπορεί να αποδυναμώσουν σημαντικά την αστυνομική δύναμη της περιοχής.

Ταυτόχρονα, σημειώνει ότι ενώ έχουν γίνει ευάριθμες προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία με διάφορες αφορμές και αιτιολογίες το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛΑΣ στην Π.Ε Σερρών δεν ενισχύεται.


Αντίθετα, με τη δημιουργία του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών, που είναι μια αναγκαία πρωτοβουλία λόγω του πολλαπλασιασμού των αποκρουστικών περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, παρατηρείται αποδυνάμωση των υπόλοιπων υπηρεσιών στην Π.Ε Σερρών, καθώς το συγκεκριμένο Γραφείο στελεχώθηκε αποκλειστικά εκ των ενόντων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, με την πλειοψηφία των στελεχών να έχουν μετακινηθεί εσωτερικά από το ΑΤ Σερρών.

sotiria panou


Ο Λευτέρης Αβραμάκης υπενθυμίζει ότι η Π.Ε Σερρών είναι η μεγαλύτερη γεωγραφικά περιφερειακή ενότητα της Κεντρικής Μακεδονίας και ζητά να ληφθεί σοβαρά υπόψη και να ικανοποιηθεί το αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών και να ενισχυθεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών με τον αναγκαίο αριθμό στελεχών ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στο σκοπό και την αποστολή της.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version