Βασίλη που έχει άδικο η Λιάνα που μα λέει πως περάσαμε από την Καπετάν Γιώτη στον Κάπτεν ...Αμέρικα;

Θεόφιλος Λεονταρίδης: Καλή επιτυχία σε όλες και όλους σας

Μοιράσου το...

Το μήνυμα του στους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες έστειλε ο υπ. Βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Θεόφιλος Λεονταρίδης στους μαθητές που διαγωνίζονται αλλά και στους γονείς τους.

Αναλυτικά το μήνυμα του.

Ως γονέας μαθήτριας Β΄Λυκείου , νιώθω απόλυτα την αγωνία τόσο των γονέων όσο και όλων των μαθητών …. Εξάλλου καμία και κανένας από εμάς , δεν ξέχασε πως ένιωθε την ημέρα που έδινε εξετάσεις , τον φόβο , την ανησυχία, την ελπίδα να τα πάει καλά , την ευχή να αποδώσουν οι προσπάθειες και οι κόποι ετών.

Parfait

Εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές και στις μαθήτριες της Γ΄Λυκείου , και τους απόφοιτους , κάθε επιτυχία στην μεγάλη δοκιμασία , που είναι αυτή των Πανελληνίων Εξετάσεων , που χωρίς αμφιβολία , είναι μία από τις πρώτες μεγάλες μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά είναι και αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και ξεκίνημα νέων προσπαθειών.

Οι εξετάσεις αυτές είναι μία κομβική δοκιμασία στη ζωή σας , που σας γεμίζει με άγχος και ένταση για την επίτευξη του στόχου σας. Το ξέρετε βέβαια πως δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που θα «κριθούν» οι δυνατότητες και οι ικανότητες σας . 

Εύχομαι να δώσετε αυτή τη μάχη με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας , με αισιοδοξία , υγεία , δύναμη και ψυχραιμία .

Διαβάστε προσεχτικά τα θέματα , δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στο μυαλό σας να τα επεξεργαστεί . Όλα όσα διαβάσατε και διδαχτήκατε , βρίσκονται «αποθηκευμένα» σε αυτό τον υπέροχο υπερυπολογιστή που είναι το μυαλό σας . Την κρίσιμη στιγμή η μνήμη θα τα ανασύρει , αρκεί να διατηρήσετε την ηρεμία , νηφαλιότητα και την αυτοπεποίθηση σας . 

Να θυμάστε πως κάθε αγώνας κερδίζεται όταν η προσπάθεια καταβάλλεται μέχρι την τελευταία στιγμή.

Εσείς θα είστε η νέα γενιά επιστημόνων , εργαζομένων, εσείς είστε το μέλλον !!!

Με συσσωρευμένη την πείρα της ζωής, τόσο εγώ όσο και όλοι οι γονείς , γνωρίζουμε και επιθυμούμε να κρατήσετε ως «υποσημείωση» στο μυαλό σας , πως   η ζωή δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ο δρόμος της ζωής είναι μακρύς, είναι μια διαρκής αγωνιστική πορεία διεκδίκησης για όνειρα, στόχους, ιδανικά, για τη ζωή που σας αξίζει

Εύχομαι επίσης καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς που σηκώνουν το βάρος της οργάνωσης και της διεκπεραίωσης της όλης διαδικασίας , καθώς και στους γονείς σας που με τη στάση τους σας στηρίζουν και κάνουν ότι μπορούν για να σας αποφορτίσουν από το άγχος και την ένταση . 

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους σας !!!

 Καλό και ευλογημένο μήνα !

Θεόφιλος Λεονταρίδης: Μια ιστορική νίκη για την Νέα Δημοκρατία

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

GOTSIKA
Exit mobile version