Χωρισμός Σκορδά-Λιάγκα επειδή η Σκορδά έπαιζε διπλό ταμπλό με τον …!!

Χωρισμός Σκορδά-Λιάγκα επειδή η Σκορδά έπαιζε διπλό ταμπλό με τον …!!

Επέστρεψε η φαίη Σκορδά στην παλιά ξεχασμένη αγάπη της τον Θυμάστε τον Αγαμέμνωνα από το Fame Story 3, ο οποίος και πρωταγωνιστεί σε Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση γνωστής κινητής τηλεφωνίας και κάνει έναν από τους τρεις μάγους;

Ε ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ .

H αίτηση διαζυγίου από τον Γιώργο Λιάγκα που κατέθεσε η φαίη σκορδά έχει προκαλέσει, όπως ήταν αναμενόμενο, σάλο!

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπάρχει ένα «τρίτο πρόσωπο», ενας άντρας που μπήκε ανάμεσά τους . Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αγαμέμνωνα του Fame Story 3. Διάφορα sites υποστηρίζουν μάλιστα πως ο Γιώργος Λιάγκας προσέλαβε και ντετέκτιβ ο οποίος τους συνέλαβε σε τρυφερά τετ-α-τετ κατά τη διάρκεια ραντεβού τους.

f-49

Εδώ βλέπουμε ενα βίντεο απο τα παλιά είναι από αυτά τα «συλλεκτικά» ντοκουμέντα που κάθε σταρ της showbiz θέλει να κρύψει… Τα πρώτα άγαρμπα τηλεοπτικά βήματα όταν τα ονόματά τους ήταν ακόμη στην αφάνεια, οι πρώτες εμφανίσεις πριν το νυστέρι του πλαστικού και άλλα πολλά.

Και φυσικά τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό, αλλά και τίποτα να ξεχαστεί..

Έτσι συμβαίνει και με τη Φαίη Σκορδά όταν στην αρχή ακόμα της καριέρας της στην τηλεόραση ήταν παρουσιάστρια lifestyle εκπομπής σε εθνικό κανάλι.

Με καλεσμένο των Αγαμέμνονα, αστέρι του Fame Story 3, η Φαίη αλλά και όλο το επιτελείο της παραγωγής έμεινε πραγματικά με το στόμα ανοιχτό.

Διαχυτικός ο Αγαμέμνων, με μακριά χέρια που έφτασαν να πασπατέψουν τη Φαίη on air!! Και η ατάκα «κεραυνός» φυσικά ήταν όταν το βλέμμα του καλεσμένου καρφώθηκε στην πίσω όψη της Φαίης… «Κοιτούσα αυτά τα υπέροχα οπίσθιά σου»

Στον αέρα, παρακαλώ, της εκπομπής ο τύπος δεν κράτησε καν τα προσχήματα, κανονικό πέσιμο.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

via

Related posts

Read previous post:
“Mάνα πάω Φαντάρος!…” Δείτε τον απόλυτο οδηγό για κάθε φαντάρο!!

Mαμά  πάω φαντάρος! Μπαμ... και ξαφνικά, εκεί που είσαι γυρισμένη στη κουζίνα και μαγειρεύεις το αγαπημένο του φαγητό, νιώθεις να...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr