ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ όλο το σενάριο της 7ης σεζόν του Game Of Thrones: Spoilerάδες Ιδού η ευκαιρία!!

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ όλο το σενάριο της 7ης σεζόν του Game Of Thrones: Spoilerάδες Ιδού η ευκαιρία!!

Αγαπητοί φίλοι, αυτό το άρθρο είναι γεμάτο με spoilers. Ειλικρινά, αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από τεράστια spoilers, οπότε συνεχίζετε με δικιά σας ευθύνη.

Η δεύτερη μεγαλύτερη διαρροή δεδομένων στην ιστορία μετά το Wikileaks έγινε εχθές και απειλεί με κατάρρευση ολόκληρο το νευρικό σύστημα των φανατικών του Game of Thrones αλλά φυσικά και του HBO.

Ένας χρήστης του Reddit, ο maureencreates, ανέβασε όλα τα σπόηλερ της επερχόμενης σεζόν του Game of Thrones, σε χρονολογική σειρά, μαζί με υποσημειώσεις και τοποθεσίες, θάβοντας μια και καλή την προοπτική της οποιασδήποτε έκπληξης.

Aν ο σκοπός σας είναι απλώς να μάθετε τι θα συμβεί στους ήρωες της σειράς και δεν σας πολυαπασχολεί να την παρακολουθήσετε (ή αν απλά δεν κρατιέστε επειδή είστε τρομερά αδύναμοι χαρακτήρες), τότε συνεχίστε και διαβάστε την 7η σεζόν μέσα σε 2 λεπτά.

sansastark

S07E01

Οι White Walkers προελαύνουν νότια κοντά στο Τείχος ενώ ο Bran διασχίζει το τείχος στο Westeros και συναντάει τον Lord Commander of the Night’s Watch, τον Dolorous Edd.

H Sansa προσφέρει τη γη που ανήκε στους προδότες του Jon Snow σε όσους τον υποστήριζαν, αλλά ο Snow αρνείται να καταστήσει υπεύθυνα τα παιδιά των Karstark και Umber για τις πράξεις των γονιών τους.

Η Lyanna Mormont είναι δυσαρεστημένη αλλά ο Jon είναι αποφασισμένος και αρνείται να κυβερνήσει το Βορρά με τον ίδιο τρόπο που κυβερνούσαν οι πρόγονοί του.

O στόλος της Daenerys σταματάει στο Dragonstone. Κανείς δε λέει τίποτα. Η Dany περπατάει προς το οχυρό και την ακολουθούμε στο κτίριο μέχρι που φτάνει στην πολεμική αίθουσα του Stannis. Κοιτάει έξω απ’ το παράθυρο τη γη που κάποτε ανήκε στους προγόνους της, παίρνει ένα πιόνι από το σκάκι και λέει στον Tyrion, “Shall we begin?”.

images

S07E02

O Jon λαμβάνει νέα απ’ τη Danaerys η οποία ζητάει ακρόαση απ’ όλους τους άρχοντες του Βορρά στο Dragonstone. Ο Jon και ο Davos αποφασίζουν να πάνε προκειμένου να πάρουν λίγο Dragonglass- το υλικό με το οποίο υποτίθεται ότι μπορείς να σκοτώσεις White Walkers

H Sansa μένει πίσω στο Winterfell ενώ ο Jon αφήνει το Ghost στο Winterfell όπου και θα μείνει για όλη τη σεζόν.

game-of-thrones-season-6-14

S07E03

O Jon και ο Davos φτάνουν στο Dragonstone και συναντούν τον Tyrion στην παραλία, ο οποίος τους πηγαίνει στη Danaerys.

H Danaerys ζητά από τον Snow να γονατίσει. Ο Snow όμως της λέει την απειλή απ’ τους White Walker. Oι προειδοποιήσεις του πέφτουν στο κενό.

Ο Davos προσπαθεί να της πει για την ανάσταση του Jon, αλλά ο Jon το κουκουλώνει. Ο Tyrion εγγυάται για την πνευματική υγεία του Jon Snow και η Dany τον εμπιστεύεται και τον σέβεται αμέσως. Ο σεβασμός όμως δεν είναι αμοιβαίος.

Ο Bran καταφθάνει στο Witerfell και η Meera επιστρέφει σπίτι στην περιοχή the Neck.

download

S07E04

H Arya καταφθάνει στο Winterfell.

S07E05

O Sam φεύγει απ’ την Oldtown για το Winterfell με την Gilly Και το μωρό. Sam leaves Oldtown for Winterfell with Gilly and the baby. O Jorah ξανασμίγει με τηDany στο Dragonstone αφού πρώτα θεράπευσε την ασθένεια Grayscale στην Oldtown.

Ο Jon λαμβάνει ένα κοράκι με μήνυμα που έλεγε ότι ο Bran και η Arya είναι στο Winterfell.

O Jamie και ο Bronn συναντούν τον Tyrion και τον Davos. O Tyrion προσπαθεί να πείσει τον Jamie να πείσει την Cersei να παραδοθεί στον Dany. O Jamie τον αγνοεί.

white-walker-game-of-thrones

όσοι θέλετε να μάθετε τη συνέχεια και για τα υπόλοιπα διαβάστε εδώ

Related posts

Read previous post:
Το μυαλό έχει ένα κουμπί διαγραφής. Μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσετε!

Αυτός είναι ο απίστευτος τρόπος που ο εγκέφαλός σου κάνει χώρο για να μπορείς να μάθεις περισσότερα. Υπάρχει ένα παλιό...

Close

Powered by e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr e-vima.gr